Δήμος Μπροστά+: Παρόντες και στις γιορτές των συλλόγων μας
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Παρόντες και στις γιορτές των συλλόγων μας

Οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας είναι πάντα ιδιαίτερα σημαντικοί και είναι χαρά μας να συμμετέχουμε στις γιορτές και τις ευχάριστες στιγμές τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Μπελεχρής και Ιορδάνης Βογιατζόγλου, το μέλος του ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ, Μαρία Τραγάδη και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Μαγκουρίλου παραβρέθηκαν στην γιορτή του ΑΟ Λυκόβρυσης για την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν την διοίκηση της ομάδας για την εξαιρετική μέχρι σήμερα παρουσία της στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, γεμάτη από χαμόγελα, αγάπη και αισιοδοξία, όπως αρμόζει σε έναν υγιή αθλητικό οργανισμό, μια οικογένεια, όπως αυτή του ΑΟ Λυκόβρυσης. Συγχαρητήρια στην διοίκηση του ΑΟ Λυκόβρυσης και, φυσικά, στους αθλητές. Οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας αξίζουν την απόλυτη στήριξη και συνεργασία μας, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν σημαντικά για τα παιδιά μας. Είμαστε δίπλα τους σε ό,τι κι αν χρειαστούν».

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet