Δήμος Μπροστά+: Σεβόμαστε όλους όσους κρατούν τον Δήμο μας ζωντανό!
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Σεβόμαστε όλους όσους κρατούν τον Δήμο μας ζωντανό!

Τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του Δήμου για όλα όσα προσφέρουν σε δύσκολες συνθήκες και με πενιχρά μέσα εξέφρασε στο μήνυμά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Παναγιώτης Μπόλλας, η εκπρόσωπος Δ.Σ. ΚΟΙ.Π.Α.Π & υπεύθυνη δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σοφία Γουναροπούλου, καθώς και τα μέλη της παράταξης Βασίλης Γρυλλής, Χαράλαμπος Καρανάσος, Ελένη Μανδαμαδιώτου, Μαρήλια Νικολαϊδου και Σπυριδούλα Σίννη.

Κατά τον χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στο προσωπικό του Δήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και όλους όσοι προσέφεραν με την ζωή τους, ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ενώ, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Αντιλαμβάνομαι ποιες είναι οι ανάγκες σας και ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, που εργάζεστε σε συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες με μειωμένο προσωπικό και υποδομές που κατά την προηγούμενη δεκαετία περιορίστηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης. Με τον κύριο Δήμαρχο όλοι γνωρίζετε ότι έχουμε διαφωνήσει. Όμως, αντιλαμβανόμαστε ότι επιδιώκουμε το κοινό καλό από διαφορετικές οπτικές.

Θα ήθελα να σταθώ στο προσωπικό. Μόνιμο προσωπικό, συμβασιούχους, μπλοκάκια, με κάθε τρόπο που προσφέρετε στον Δήμο. Θα ήθελα να δεσμευτώ πως, από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε μετά τον Οκτώβρη, θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε με κάθε τρόπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet