Δήμος Μπροστά+: Στις γειτονιές αλλάζουμε το μέλλον μας
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Στις γειτονιές αλλάζουμε το μέλλον μας

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της παράταξής μας, έχουμε επιλέξει συνειδητά να είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας, της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι. Δεν σταματάμε να έχουμε σταθερή παρουσία σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά της πόλης, με μόνο γνώμονα να ακούσουμε τους πολίτες, να καταγράψουμε τα προβλήματά τους, να προτείνουμε λύσεις και μαζί να σχεδιάσουμε το μέλλον του Δήμου μας.

Συνεχίζοντας αυτή την αδιαπραγμάτευτη θέση μας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», βρέθηκαν σε γειτονιές της Πεύκης και της Λυκόβρυσης, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με δημότες και να καταγράψουν τις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Ψυχάλης, μαζί με τους Φραντζέσκα Αλεξοπούλου, Ιορδάνη Βογιατζόγλου, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Βασίλη Γρυλλή, Χαράλαμπο Καρανάσο, Μαρήλια Νικολαϊδου, Σπυριδούλα Σίννη, Γιώργο Στιβαχτή, Δημήτρη Τριανταφύλλου και Αντώνη Χαριτάκη βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Πατριάρχου Φωτίου στην Πεύκη, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με δημότες στη συμβολή των οδών Παπάγου και 25ης Μαρτίου στη Λυκόβρυση, όπου ενημέρωσαν για το πρόγραμμά μας, κατέθεσαν τις προτάσεις μας και προσκάλεσαν σε ανοικτό διάλογο με στόχο την επίλυση των προβλημάτων της πόλης.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Είναι αδιαπραγμάτευτη επιλογή μας να μην αφήσουμε καμιά γειτονιά χωρίς να έχει ακουστεί η φωνή της. Οι δημότες οφείλουν να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν, να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και να διεκδικήσουν λύσεις που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Και εμείς είμαστε εδώ για να το κάνουμε πράξη. Συνεχίζουμε καθημερινά. Σε κάθε γειτονιά του Δήμου. Εκεί, όπου χτυπάει η καρδιά όλων μας. Και εκεί ακριβώς, στις γειτονιές μας, μαζί θα αλλάξουμε το μέλλον της πόλης και των παιδιών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet