Δήμος Μπροστά+: Συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές του Γ.Σ. Αναγέννηση Πεύκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές του Γ.Σ. Αναγέννηση Πεύκης

Στην καλοκαιρινή εκδήλωση του ΓΣ Αναγέννηση Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023, για τα παιδιά του Συλλόγου παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης –  Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+».

Ήταν μια εξαιρετική γιορτή του αθλητισμού, όπου όλοι όσοι παραβρέθηκαν στις κερκίδες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αθλητικές επιδόσεις των παιδιών των ακαδημιών του Συλλόγου και να θαυμάσουν από κοντά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Τον Μάριο Ψυχάλη συνόδευσαν o γραμματέας της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Γιώργος Στιβαχτής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χάρης Ζαρωτιάδης, Μαρήλια Νικολαΐδου, Δημήτρης Τριανταφύλλου και Αντώνης Χαριτάκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Για μια ακόμα φορά, χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες αθλητών της πόλης μας και διαπιστώσαμε πως, παρά τις αντιξοότητες, οι αθλητικοί σύλλογοι κάνουν το καλύτερο δυνατόν, ώστε να ενθαρρύνουν τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι υποχρέωσή μας να βρούμε τρόπους να στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες. Με δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών υποδομών και έμπρακτη στήριξη των σωματείων. Θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές του ΓΣ Αναγέννηση Πεύκης!». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet