Δήμος Μπροστά+: Συγχαρητήρια στο ΚΟΙΠΑΠ για την ενημερωτική ιατρική εκδήλωση
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Συγχαρητήρια στο ΚΟΙΠΑΠ για την ενημερωτική ιατρική εκδήλωση

Στην πολύ σημαντική ιατρική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για την ενημέρωση των πολιτών παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλη και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», την Παρασκευή, 17 Μαρτίου.

Σε συνέχεια των δωρεάν αιματολογικών εξετάσεων που προσφέρθηκαν για τα μέλη των ΚΑΠΗ, ακολούθησε ομιλία με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στην αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος». Καλεσμένοι οι επιστήμονες, Δρ Σπυρίδων Δαρμάνης, Ορθοπαιδικός χειρουργός και Δρ Σωτήρης Μακρυπούλιας, Αναισθησιολόγος, ανέπτυξαν τη θεματολογία της εκδήλωσης και απάντησαν σε ερωτήματα των δημοτών.

Παρόντες ήταν επίσης τα στελέχη Σοφία Γουναροπούλου, Λέλα Κανέλου, Χαράλαμπος Καρανάσος, Μαρήλια Νικολαϊδου και Νίκος Σαουλίδης.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Κάθε εκδήλωση που έχει στόχο την ενημέρωση των πολιτών για θέματα πρόληψης είναι εξέχουσας σημασίας και ιδιαιτέρως σημαντική για όλους μας. Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα από δύο εξαίρετους επιστήμονες. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Θα ήθελα να δώσω ξανά θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο ΚΟΙ.Π.Α.Π., Παναγιώτη Μπόλλα, στην διευθύντρια 3ης ηλικίας και ευπαθών κοινωνικών ομάδων Άννα Γαιτανίδου, καθώς και στην προϊστάμενη των ΚΑΠΗ Θεανώ Τσιούφη για αυτήν την πρωτοβουλία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet