Δήμος Μπροστά+: Συνεχίζουμε αδιάκοπα και δυναμικά δίπλα σε κάθε γειτονιά
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Συνεχίζουμε αδιάκοπα και δυναμικά δίπλα σε κάθε γειτονιά

Η μάχη με τα προβλήματα της πόλης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Συνεχίζουμε να ερχόμαστε κοντά με την κοινωνία, να ακούμε, να καταγράφουμε και να ανοίγουμε το διάλογο για την αντιμετώπιση τους. Αυτή την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+» επισκεφθήκαμε τη γειτονιά στη συμβολή των οδών Πρεβέζης & Καποδιστρίου στην Κάτω Πεύκη, όπου για μια ακόμα φορά είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα παράπονα των δημοτών για την τραγική εικόνα που αντιμετωπίζουν καθημερινά εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής Αρχής.

Η περιοχή μαστίζεται από κυκλοφοριακό κομφούζιο, με ελλιπέστατες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, ανύπαρκτη δημοτική συγκοινωνία, μη προσβάσιμα πεζοδρόμια, που καθιστούν την μετακίνηση των πολιτών μια εξαιρετικά επικίνδυνη διαδικασία. Ταυτόχρονα, η καθαριότητα και σε αυτή τη γειτονιά είναι άγνωστη λέξη, ενώ και το αίσθημα της ασφάλειας λείπει, εξαιτίας του ελλιπούς οδοφωτισμού. Σημαντικό πρόβλημα αποτελεί και η έλλειψη κοινόχρηστων χώρων για την αναψυχή των δημοτών, ενώ αρκετοί πολίτες επεσήμαναν την αυξημένη παρουσία αδέσποτων ζώων, που χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις για τη φροντίδα τους.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ανέφερε:

«Για μια ακόμα φορά δεν γίναμε σοφότεροι από την εικόνα που αντικρίσαμε σε μια γειτονιά της πόλης μας. Εγκατάλειψη, υποβάθμιση, αδιαφορία είναι το λιγότερο που μπορούμε να επισημάνουμε. Οι δημότες έρχονται συνεχώς κοντά μας και ζητούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε να αλλάξει, επιτέλους, αυτή η τραγική καθημερινότητά τους. Με καθαρούς ανθρώπους, νέα πρόσωπα και όρεξη για δουλειά, τους κοιτάμε στα μάτια και δεσμευόμαστε πως, μαζί, θα δουλέψουμε για να τους το προσφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet