Δήμος Μπροστά+: Τιμήσαμε την Ημέρα της Γυναίκας μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Τιμήσαμε την Ημέρα της Γυναίκας μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών

Στην γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας παραβρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+».

Η φετινή γιορτή έγινε σε χώρο εστίασης στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και παρόντες ήταν τα μέλη Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Νίκη Δούκα, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Αθανασία Κωστάκου, Βασιλική Μαντζαβέλα, Κώστας Ξανθόπουλος, Σπυριδούλα Σίννη, Μαρία Φαραστέλη και Αντώνης Χαριτάκης.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Είναι πάντα χαρά μας να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις και να στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου Γυναικών της πόλης μας. Τα φετινά χαμόγελα, δυστυχώς, είναι αρκετά μουδιασμένα, καθώς, το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη είναι πολύ πρόσφατο και δεν είναι δυνατόν να σβήσει έτσι εύκολα από τη μνήμη. Η σημερινή ημέρα δεν είναι απλώς μια ευκαιρία για να βρεθούμε και να γιορτάσουμε. Είναι μια ημέρα μνήμης και υπενθύμισης των αγώνων των γυναικών για εξασφάλιση ίσων δικαιωμάτων στην κοινωνία, στην εργασία, στην εκπαίδευση και σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας. Θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου, Χριστίνα Χαριτάκη, καθώς και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξαιρετική δουλειά τους. Είμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet