Δήμος Μπροστά+: Τιμή στη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Τιμή στη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης

Τη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων στη μάχη της Κρήτης τον Μάιο του 1941 τιμήσαμε, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών «Ο Τάλως» Πεύκης την Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Σοφία Γουναροπούλου, Γιάννης Καλαμπαλίκης και Σπυριδούλα Σίννη, παρακολούθησαν την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στον Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα και, ακολούθως, ο επικεφαλής του συνδυασμού κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο στο προαύλιο του Ναού.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε στην εκδήλωση μνήμης στους ήρωες που θυσιάστηκαν στην Μάχη της Κρήτης, γράφοντας μια από τις πιο λαμπρές ιστορίες της ιστορίας μας. Το σθένος, ο ηρωισμός και η αυταπάρνησή τους μνημονεύονται παγκοσμίως και αυτό το παράδειγμα είναι που οφείλουμε να ακολουθήσουμε σήμερα, αλλά και να μην λησμονούμε να το μεταλαμπαδεύουμε στις νεότερες γενιές. Θερμά συγχαρητήρια στο ΔΣ του Συλλόγου Κρητών «Ο Τάλως» και όλους όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις. Είναι αυτονόητο πως είμαστε πάντα στο πλευρό τους και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια διατήρησης της ιστορικής μνήμης». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet