Δήμος Μπροστά+: Τρίποντο στο «ευ αγωνίζεσθαι» και τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Τρίποντο στο «ευ αγωνίζεσθαι» και τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων

Με κεντρικό σύνθημα το «ευ αγωνίζεσθαι» και άμεση στόχευση την δημιουργία νέων αθλητικών χώρων στην πόλη μας, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και για τρεις ώρες, υποδεχθήκαμε στο ανοιχτό γήπεδο «Αστέρας» στην Πεύκη, στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Σάμου τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, μαζί με εκατοντάδες δημότες μας.

Το «1ο 3×3 basketball tournament», που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημοσιογράφου και υποψήφιο με την παράταξή μας, Κώστα Σωτηρίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σημαντική παρουσία πολιτών που αγκάλιασαν την προσπάθεια και εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο την δίψα τους για αθλητισμό και αύξηση των εγκαταστάσεων στην πόλη μας.

Εκατοντάδες κατοίκων και αθλητών και συνολικά 45 ομάδες ανδρών και γυναικών συμμετείχαν στο τουρνουά, διεκδίκησαν πλούσια δώρα, όπως μπάλες, δωροεπιταγές κλο και πάνω από όλα διασκέδασαν με την ψυχή τους, ανάμεσα σε σπουδαία ονόματα που έγραψαν «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Το «παρών», μεταξύ άλλων έδωσαν ο πρώην Ομοισπονδιακός προπονητής και τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, οι Πρωταθλητές Ευρώπης και δευτεραθλητές κόσμου Δήμος Ντικούδης και Κώστας Τσαρτσαρής, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος, ο πρώην διεθνής και νέος γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, ο πρώην διεθνής Βασίλης Ξανθόπουλος.

Το κοινό ξεσήκωσαν με τα τραγούδια και τις μουσικές τους ο γνωστός ράπερ Phyrosun και ο DJ Q.B. mix. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους γνωστοί δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του μπάσκετ, ενώ την παρουσίαση είχε ο μετρ του είδους Μιχάλης Φουντεδάκης.

Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική εκδήλωση οφείλουμε στον δημοσιογράφο και υποψήφιο με την παράταξή μας, Κώστα Σωτηρίου, ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και οργανωτής του event.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, καθώς και τα στελέχη και υποψήφιοι της παράταξης, Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Σωτήρης Γκίκας, Σοφία Γουναροπούλου, Φανή Γραμμένου, Βασίλης Γρυλλής, Χάρης Ζαρωτιάδης, Μάριος Ζουμπουλίδης, Αθανασία Κωστάκου, Βασιλική Μαντζαβελλα, Παναγιώτης Μπόλλας, Μαρήλια Νικολαΐδου, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Κατερίνα Φασουλά, Μαρία Αθανασοπούλου, Ιοδάνης Βογιατζόγλου, Εμμανουέλα Γεωργακοπουλου, Κώστας Ξανθόπουλος, Αποστόλης Αποστολάτος, Γιώργος Στιβαχτης και Χάρης Σπηλιόπουλος

Σημαντική ήταν και η εθελοντική προσφορά των Σοφίας Φαίδρου, Κυριάκου Κατσόγιαννου και Γιάννας Τσακνιά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:

«Είναι πάντα σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις στην πόλη μας και όλοι μας, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που έκαναν περήφανη όλη την Ελλάδα με τα σπουδαία επιτεύγματά τους. Η σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε εδώ, στο γήπεδο «Αστέρας» και μας ανέδειξε πως, όταν υπάρχει θέληση και σκληρή δουλειά, όλα μπορούν να γίνουν.

Αυτή είναι και η πυξίδα μας για το μέλλον. Η δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί βασική προτεραιότητα του προγράμματός μας από τον πρώτο κιόλας χρόνο, εφόσον αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου. Η σημερινή εκδήλωση απέδειξε πως έχουμε πλάνο, όραμα, εμπειρία και θέληση να τα καταφέρουμε. Έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρόεδρο του ΔΣ του ΠΕΑΠ για την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης, όπως επίσης και τους εθελοντές μας που εργάστηκαν για την άρτια οργάνωση. Θερμές ευχαριστίες στον Phyrosun και ο DJ Q.B. mix για τις ξεσηκωτικές μουσικές τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές και προπονητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Συγχαρητήρια στον συνδημότη μας και υποψήφιο με την παράταξή μας, Κώστα Σωτηρίου για την εξαιρετική ιδέα και διοργάνωση. Όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet