Δημιουργία Αληλεγγύη: Ημερίδα της παράταξης για την επιχειρηματικότητα και τη βιοτεχνία στην Νέα Ιωνία
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δημιουργία Αληλεγγύη: Ημερίδα της παράταξης για την επιχειρηματικότητα και τη βιοτεχνία στην Νέα Ιωνία

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης μας η ημερίδα της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη, για την Επιχειρηματικότητα και την Βιοτεχνία στην Νέα Ιωνία.

Ο Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που υπάρχει για την επιστροφή της Βιοτεχνίας και της Κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Ιωνία.

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών επισήμανε την ανάγκη ανάδειξης ταυτότητας της εμπορικής περιοχής και την προώθηση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Νέας Ιωνίας.

Ο Παύλος Ραβανης, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας μίλησε τόσο για την αναβίωση βιοτεχνικών δραστηριοτήτων, όσο και για την υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών αλληλεπίδρασης, ενίσχυσης πιστότητας και επιβράβευσης επισκεπτών.

Παρέμβαση έκανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας Στάθης Νουβέλογλου, ο οποίος και δραστηριοποιείται στην πόλη μας, τονίζοντας την στασιμότητα του εμπορίου το οποίο <απλά βάφτηκε> όπως χαρακτηριστικά είπε θα πρέπει να γίνει προσέγγιση των επαγγελματιών και να τους συνδράμουμε στην πορεία τους προς το μέλλον.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης, ανέφερε πως το σύνολο των προτάσεων των φορέων είναι στην κατεύθυνση του οράματος του για μια σύγχρονη πόλη και μίλησε περιληπτικά για αυτό .

Δεσμεύτηκε ότι ως επόμενη Δημοτική Αρχή, βασική του προτεραιότητα θα είναι η άμεση υλοποίηση των περισσότερων από αυτές τις προτάσεις!

Γραφείο Τύπου Παράταξης «Δημιουργία Αληλεγγύη» Παναγιώτης Μανούρης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet