Δημιουργία Αλληλεγγύη: Ψέματα και ύβρεις αντί πολιτικής αντιπαράθεσης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δημιουργία Αλληλεγγύη: Ψέματα και ύβρεις αντί πολιτικής αντιπαράθεσης

Στην πολιτική αντιπαράθεση της Δημοτικής Αρχής της κας Θωμαΐδου όταν στερεύουν τα επιχειρήματα  τότε εύκολα προχωρούν σε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και ψέματα.

Πρόσφατο παράδειγμα είναι το ανακοινωθέν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του Αντιδημάρχου Οικονομικών, όπου αποκαλεί “τραμπούκους γένους θηλυκού ” τις Δημοτικές Συμβούλους κυρίες Αθυμαρίτου και Κατημερτζή.

Ο κύριος Χατζησαββίδης μάλλον επικροτεί και συμμερίζεται τις πρακτικές της Δημάρχου και γι΄ αυτό επιτέθηκε με σεξιστικό και υβριστικό χαρακτηρισμό σε βάρος των δύο κυριών , με σκοπό να μειώσει τις γυναίκες συναδέλφους του.  Και όχι μόνο αυτό, αλλά επιπλέον ισχυρίστηκε, ψευδή γεγονότα – ότι δηλαδή η κα Αθυμαρίτου φώναζε και ότι η κα Κατημερτζή έκανε συκοφαντικές καταγγελίες στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου – προκειμένου να μειώσει ακόμη περισσότερο την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψη των δύο προαναφερομένων  Δημοτικών Συμβούλων.
Κύριε Χατζησαββίδη αυτή η συμπεριφορά σας φανερώνει το ήθος σας, την πολιτική σας κουλτούρα και τις απαράδεκτες αντιλήψεις σας.

Ζητούμε να ανακαλέσετε τους συγκεκριμένους αήθεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψη των δυο Δημοτικών Συμβούλων . Και σας δηλώνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές που πλήττουν το κύρος θεσμικών οργάνων, προσβάλλουν πρόσωπα και υποκρύπτουν διακρίσεις, δεν είναι ανεκτές.

Είναι και αυτές ενδεικτικές της παρακμής και του πολιτικού ξεπεσμού που έχει φέρει στον Δήμο μας η Δημοτική Αρχή της κυρίας Θωμαΐδου.

Οι Δημοτικές Σύμβουλοι της Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη»
Αναστασία Κλάρα, Αναστασία Αγγελακοπούλου, Σοφία Ναϊσίδου, Κουλουριώτη Μαρία-Ελισάβετ, Γεωργία Τσομπανίδου.
Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Παπαηλιοπούλου     

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet