Δημοκρατική Συνεργασία: Άλλο ένα επίτευγμα της δημάρχου Πεντέλης κοντά στα 140(!) έργα που έχει ανακοινώσει
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δημοκρατική Συνεργασία: Άλλο ένα επίτευγμα της δημάρχου Πεντέλης κοντά στα 140(!) έργα που έχει ανακοινώσει

Ο Δημοτικός Συνδυασμός “Δημοκρατική Συνεργασία” εκφράζει την ανησυχία και τη στήριξή του προς τους εργαζομένους του Δήμου Πεντέλης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα κλειστά αυτιά της δημοτικής αρχής σχετικά με την ατομική τους προστασία. Η τριήμερη αποχή τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας οδήγησε στη συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων στους κάδους, εικόνα που δεν περιποιεί καμία τιμή για το δήμο μας και εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία των πολιτών.

Στηρίζουμε την δίκαιη αγανάκτηση των εργαζομένων που με αποκλειστική ευθύνη της Δημάρχου οδηγήθηκαν στην επιλογή της αποχής. Η ανάγκη να προμηθευτούν μόνοι τους ορισμένα από τα μέσα ατομικής προστασίας τους αποκαλύπτει μια απαράδεκτη παράλειψη από μέρους της δημάρχου κ. Κεχαγιά. Η έλλειψη των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων και τη δημόσια υγεία των πολιτών.

Οι εργαζόμενοι αποτελούν τον βασικό κορμό του μηχανισμού της ανακύκλωσης και της διαχείρισης των απορριμμάτων μας, και είναι δίκαιο να απαιτούν να εργάζονται σε ένα περιβάλλον που προστατεύει την υγεία και την ασφάλειά τους.

Καλούμε την κ. Κεχαγιά να λάβει άμεσα μέτρα και να εξασφαλίσει ότι θα παρέχονται τα κατάλληλα μέσα προστασίας σε όλους τους εργαζόμενους, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια. Το αξίζουν.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου να στηρίξουν με την αλληλεγγύη τους τον αγώνα των εργαζομένων για ασφάλεια και υγιεινές συνθήκες εργασίας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και του δήμου μας. Η ασφάλεια και η υγεία είναι πρωταρχικές αξίες που δεν πρέπει να υπονομεύονται, και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επίτευξή τους.
Κα Κεχαγιά μην κωφεύετε!
Τώρα είναι η ώρα!  

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet