Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου: Οφείλουμε με λόγο και έργο καθημερινά να αποδεικνύουμε ότι στηρίζουμε την ισότητα των δύο φύλων
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου: Οφείλουμε με λόγο και έργο καθημερινά να αποδεικνύουμε ότι στηρίζουμε την ισότητα των δύο φύλων

Μήνυμα με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Δημοτική Συμμαχία Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, στο οποίο και αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας, την 8η Μαρτίου, και των αγώνων της για την κατάκτηση των δικαιωμάτων της, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία σε ατομικό, συλλογικό και θεσμικό επίπεδο, είναι η έμπρακτη απόδειξη με έργα και ενέργειες ότι αυτό που λέμε το εννοούμε.

Στην οικογένεια, στην εργασία, στην οικονομία, στη διοίκηση (ιδιωτικό και δημόσιο), στις επιστήμες και τεχνολογίες, στις εκλογικές διαδικασίες παντού και γενικά σε όλα τα επίπεδα.

Για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και δυνατοτήτων χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Μια κοινωνία των 3/3 χωρίς διακρίσεις φύλου, φυλής, καταγωγής, χρώματος, θρησκείας.

Όλοι είμαστε παιδιά του ίδιου Θεού και όλοι δικαιούμαστε τις ίσες ευκαιρίες, τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς μας και την με δίκαιο τρόπο προστασία των ατομικών μας δικαιωμάτων.

Αυτό πρεσβεύουμε ως δημοτική πολιτική κίνηση και αυριανή δημοτική αρχή για όλους τους συμπολίτες μας που διαβιούν στον Δήμο Πεντέλης.

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) που πρόσφατα συγκροτήθηκε στον Δήμο μας έχει ευρύ πεδίο να καλύψει με πρωτοβουλίες και δράσεις.

Παρακολουθούμε τη δραστηριότητά της και τη στηρίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet