Δημοσθένης Παπακωνταντίνου: Ξεκινάμε με τις 140+ κακοτεχνίες και επικίνδυνες αμέλειες της δημάρχου Πεντέλης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δημοσθένης Παπακωνταντίνου: Ξεκινάμε με τις 140+ κακοτεχνίες και επικίνδυνες αμέλειες της δημάρχου Πεντέλης

Ανταπαντώντας στην επικοινωνιακή καμπάνια της δημάρχου Πεντέλης για τα 140+ έργα που παρουσίασε πρόσφατα στον Δήμο, ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της Δημοτικής Συμμαχίας και υποψήφιος δήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου κάνει λόγο για «140+ κακοτεχνίες και επικίνδυνες αμέλειες» της κ. Δήμητρας Κεχαγιά.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Παπακωνσταντίνου, «εκδηλώσεις, εντυπώσεις, υπερπολυτελή φυλλάδια, ξήλωμα-φύτεμα δύσμοιρων καλλωπιστικών φυτών, αλλαγές φωτιστικών δίχως ενιαίο σχεδιασμό, επικοινωνιακή εμμονή με το περιβάλλον δίχως κανένα ουσιαστικό έργο και μέριμνα, μεγάλα λόγια που συνοδεύονται από σπασμωδικές προεκλογικές κινήσεις» χαρακτηρίζουν «τα πολυδιαφημιζόμενα 140+ έργα της κ. Κεχαγιά, με την καθημερινότητα της πόλης να αγγίζει πλέον την επικινδυνότητα».

«Την ίδια στιγμή που η δήμαρχος διαφήμιζε υπερήφανα απλές κι αυτονόητες εργασίες φύτευσης έναντι κεντρικού ναού μας της Πεντέλης, στα πέριξ ενός άλλου ναού του Δήμου Πεντέλης, της Αγίας Μαρίνας στα Μελίσσια, η αναγκαιότητα παρέμβασης απέχει μακράν από απλώς έναν καλλωπισμό» σημειώνει ο ίδιος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης επισκέφθηκε τη γειτονιά της Αγίας Μαρίνας Μελισσίων, ύστερα από πρόσκληση αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής, όπως σημείωσε. Συνοδευόμενος από κλιμάκιο συνεργατών του διαπίστωσε «κακοτεχνίες, εγκατάλειψη, “παγίδες θανάτου”, επικίνδυνα κενά στο παραρεμάτιο πλακόστρωτο όπισθεν του ιερού ναού της Αγίας Μαρίνας».

Και ο κ. Παπακωνασταντίνου προσθέτει:

«Δρόμος κατά τα λοιπά τροχοφόρων και  μονοπάτι αναψυχής για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, για οικογένειες με μικρά παιδιά, έχει καταστεί απαγορευτικό για τη διέλευσή τους, όπως καταμαρτυρούν και λίγες απλές φωτογραφίες.

Λίγες ερασιτεχνικές φωτογραφίες κυρία Κεχαγιά ξεγυμνώνουν την άσχημη και επικίνδυνη πραγματικότητα και καταρρίπτουν τις επικοινωνιακές προσπάθειες φωτογραφιών και γραφιστικών των φυλλαδίων σας».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου συνομίλησε και περπάτησε με περιοίκους και επισκέπτες, «διαπιστώνοντας τα όρια της εγκληματικής ανευθυνότητας της απερχόμενης δημοτικής αρχής».

Ως επικεφαλής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος ο κ.Παπακωνσταντίνου δεσμεύτηκε «για την αυτονόητη υποχρεώση του Δήμου: τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών»

«Είναι άξιο απορίας ότι επιλεκτικά αλλάζουμε φωτιστικά στον Δήμο (δημιουργώντας και μια άσχημη ανομοιόμορφη εικόνα), ενώ εκτός των παραπάνω η γειτονιά της Αγίας Μαρίνας είναι με καμένες λάμπες, δηλαδή γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη. Αποτελεί πρόκληση κ. Κεχαγιά να προωθείτε εμμονικά υποτιθέμενο έργο και ταυτόχρονα να υπάρχουν τόσες περιοχές και πολίτες σε καθεστώς τιμωρίας. Υπάρχουν όρια στις εμμονές όταν ασκούμε διοίκηση. Τα ξεπερνάτε διαρκώς δήμαρχε» καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet