Δραστηριότητα Κ.Ο. Βορείων Συνοικιών του ΚΚΕ
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δραστηριότητα Κ.Ο. Βορείων Συνοικιών του ΚΚΕ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΣ

Σύσκεψη με φίλους του Κόμματος, με τους οποίους τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δίνουν μαζί την εκλογική μάχη, πραγματοποίησαν οι Οργανώσεις Χολαργού- Παπάγου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, το απόγευμα της Παρασκευής 26/5 στο Δημαρχείο Χολαργού, με ομιλήτρια την Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα.

Η Β. Πλατανιά στην ομιλία της τόνισε ότι το θετικό βήμα που έγινε στις εκλογές της 21ης Μάϊου μας γεμίζει με πείσμα και αισιοδοξία. Κάλεσε όσους έφτασαν ένα βήμα πριν ψηφίσουν το ΚΚΕ να το κάνουν τώρα πιο θαρρετά, να ξεπεράσουν τα ψεύτικα διλήμματα και να στηρίξουν το μόνο κόμμα που μπορεί να ασκήσει γνήσια εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, ενάντια στην κυβέρνηση της ΝΔ η οποία θα εφαρμόσει το αντιλαϊκό της πρόγραμμα με τη συναίνεση και τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και όποιων άλλων.  

Κριτήριο ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου πρέπει να είναι η ίδια η ζωή μας, τόνισε. Ο λαός έχει εμπειρία, το ΚΚΕ ήταν το κόμμα που μέσα στη Βουλή αλλά και έξω, στους λαϊκούς αγώνες πάλεψε στο πλευρό των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, αποκάλυψε την αντιλαϊκή πολιτική των αστικών κομμάτων, έφερε εμπόδια και καθυστερήσεις στην εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική. Η Εαρινή Έκθεση της Κομισιόν είναι άκρως αποκαλυπτική για όσα έρχονται, καθήλωση μισθών για την επίτευξη στόχου δημοσιονομικής σταθερότητας, νέοι «κόφτες» στην Υγεία και παραπέρα εμπορευματοποίησή της, περικοπές και ένταση της φοροληστείας ιδιαίτερα σε επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, πογκρόμ πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, όπου μόνο για το 2023 υπολογίζονται στις 700.000, και εκτόξευση της ενεργειακής φτώχειας. Αυτή είναι η πολιτική που θα εφαρμόσει η ΝΔ, με τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και ενάντια στα δικαιώματα του εργαζόμενου λαού.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που συγκρούεται με το σύστημα, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και θα συνεχίσει να παλεύει καθημερινά ενάντια στην εφαρμογή των αντιλαϊκών νόμων στους χώρους δουλειάς, ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών νοικοκυριών, ενάντια στην νέα αντιλαϊκή επίθεση που θα ξεδιπλωθεί, στο πλευρό πάντα των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των αγροτών, της νεολαίας. Το πραγματικό κριτήριο ψήφου αυτών των εκλογών είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ, της μοναδικής  δύναμης εργατικής – λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι στη νέα κυβέρνηση και στα κόμματα που στηρίζουν την πολιτική της.  

——————————————————————————————————————

Πρόγραμμα Χολαργός – Παπάγος
Δευτέρα 29/56:30 π.μ. περιοδεία στους εργαζόμενους στο εργοτάξιο του Χολαργού, με επικεφαλής τον Γιώργο Ρεμούνδο, μέλος της ΤΕ Βόρειου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Παπάγου- Χολαργού με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.
9:30 π.μ. περιοδεία επαγγελματίες στα μαγαζιά Καμαράτου- Φανερωμένης στο Χολαργό, με επικεφαλής τον Αντώνη Ρεκλείτη, δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου- Χολαργού με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”
12:00 μ. περιοδεία στη Λαϊκή αγορά του Χολαργού με επικεφαλής τον Μάκη Μακρή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
7.00 μ.μ. περιοδεία στην Πλ. Κύπρου, με επικεφαλής τον Γιώργο Ρεμούνδο, μέλος της ΤΕ Βόρειου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Παπάγου- Χολαργού με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.
Τρίτη 30/59:30 π.μ. περιοδεία στα μαγαζιά της 17ης Νοέμβρη στο Χολαργό, με επικεφαλής τη Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτή στο Βόρειο Τομέα, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.
Τετάρτη 31/59:30 π.μ. περιοδεία στο ΚΑΠΗ και τα Δημοτικά Ιατρεία του Χολαργού με επικεφαλής τον Γιώργο Ρεμούνδο, μέλος της ΤΕ Βόρειου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Παπάγου- Χολαργού με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.  
8 μ.μ. σύσκεψη στο μεζεδοπωλείο “Το εικοσιπενταράκι του Πρίαμου”, στην πλατεία Κύπρου (Ψαρών 29), στο Χολαργό με ομιλήτρια την Αφροδίτη Κτενά, βουλευτή του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα και εκ νέου υποψήφια
Πέμπτη 1/69:30 π.μ. περιοδεία στους εργαζόμενους στο Δημαρχείο Παπάγου, με επικεφαλής τον Αντώνη Ρεκλείτη, δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου- Χολαργού με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”
11:30 π.μ. περιοδεία στη Λαϊκή αγορά του Παπάγου, με επικεφαλής τον Αντώνη Ρεκλείτη, δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου- Χολαργού με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”
Παρασκευή 2/68:30 π.μ. περιοδεία στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) και στο ΚΕΠ, με επικεφαλής τον Αντώνη Ρεκλείτη, δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου- Χολαργού με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”————————————————————————————————————————-

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Σε κλίμα μαχητικότητας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το γλέντι των Κομματικών Οργανώσεων Αμαρουσίου και Κηφισιάς -Νεας Ερυθραίας του ΚΚΕ.Στην παρέμβασή του ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρθηκε αναμεσα σε άλλα στην άνοδο σε ψήφους και ποσοστά που σημείωσε το ΚΚΕ τόσο πανελλαδικά και στην Αττική όσο και στους δύο δήμους καθως και στην ανάγκη στις επόμενες εκλογές της 25ης Ιούνη, να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ.Η πραγματική εργατικη λαϊκή αντιπολίτευση που θα πρωτοστατήσει στην οργάνωση της πάλης σε χώρους δουλειάς και γειτονιές, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, τις στρατηγικές επιλογές της αστικής τάξης που από κοινού θα υπηρετήσουν τα αστικά κόμματα είτε βρίσκονται στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση.ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεσμευονται να ακολουθήσουν τις αντιλαϊκές ράγες των προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης, των αντεργατικών μέτρων για την επίτευξη και διατήρηση της επενδυτικής βαθμίδας, των κατευθύνσεων της ΕΕ και των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ. Απαντηση ειναι η ενίσχυση του ΚΚΕ που κινείται στην τελείως αντίθετη κατεύθυνση από τα κόμματα του κεφαλαίου! Οργανώνουμε συσκέψεις με φίλους, συναδέλφους σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά.Μεθοδικά, σταθερά, αισιόδοξα στέλνουμε μήνυμα ελπίδας με δυνατό ΚΚΕ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet