Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών: Μαζί και η δημοσιογράφος Aναστασία Τσιβγούλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών: Μαζί και η δημοσιογράφος Aναστασία Τσιβγούλη

Καλωσορίζουμε στη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», τη δημοσιογράφο  Aναστασία Τσιβγούλη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Η γνωστή Δημοσιογράφος Αναστασία Τσιβγούλη, στη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»!

Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση διότι με Ποικίλες Εμπειρίες και την Ευρυμάθεια της θα μας βοηθήσει σημαντικά, σε όλους τους στόχους.

Με σπουδές στην ψυχολογία και αγγλική φιλολογία, αλλά και Αδέσμευτο πνεύμα. Μαζί της, για Δήμο Κηφισιάς, ακόμη πιο Ψηλά!».

Η κα Τσιβγούλη δήλωσε: “‘’Ανεβαίνω‘’ στη Δύναμη Ελπίδας στην Κηφισιά δίπλα στο δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο γιατί τον εμπιστεύομαι και μπορώ να τον κοιτώ στα μάτια .Η ανθρωπιά η απλότητα και η αποτελεσματικότητα που τον διακρίνουν με τιμούν για την επιλογή του να συνεισφέρω στη συνέχιση του έργου του .Η κατοικία μου είναι στην Κηφισιά και δεν αλλάζω με τίποτα τον καθημερινό μου περίπατο στους δρόμους της και τις συναντήσεις με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται εδώ ακούγοντας προσεκτικά όλα όσα τους απασχολούν” .

Aναστασία Τσιβγούλη είναι δημοσιογράφος στο τμήμα ειδήσεων του MEGA TV Είναι διαπιστευμένη συντάκτρια σε θέματα εκπαίδευσης και θρησκευμάτων και παράλληλα καλύπτει σημαντικά θέματα του ελεύθερου ρεπορτάζ και της καθημερινής ειδησεογραφίας.

 Ξεκίνησε τη μακρά πορεία της στη δημοσιογραφία μετά από σπουδές στην ψυχολογία και την αποφοίτηση της από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ Για την προσωπική της εξέλιξη σημαντική για το λειτούργημα που θεωρεί πως είναι η δημοσιογραφία παραμένει πάντα ‘’μαθήτρια ‘’ανθρωποκεντρικών σεμιναρίων και δημιουργικής γραφής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet