Δ. Παπακωνσταντίνου: Απαράδεκτη και άκρως ανθυγιεινή εικόνα μπροστά στον 3ο Παιδικό Σταθμό Μελισσίων
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δ. Παπακωνσταντίνου: Απαράδεκτη και άκρως ανθυγιεινή εικόνα μπροστά στον 3ο Παιδικό Σταθμό Μελισσίων

Για «απαράδεκτη και άκρως ανθυγιεινή εικόνα» μπροστά στον 3ο Παιδικό Σταθμό Μελισσίων κάνει λόγο ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Δημοκρατική Συνεργασία και υποψήφιος δήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

«Η εικόνα των κάδων μπροστά στον 3ο Παιδικό Σταθμό Μελισσίων μιλάει μόνη της» τιτλοφορείται το σχετικό δελτίο που εξέδωσε ο συνδυασμός, στο οποίο και αναφέρει τα εξής:

«Αυτή την απαράδεκτη και άκρως ανθυγιεινή κατάσταση, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που τράβηξε συμπολίτης μας στις 25 Απριλίου 2023 μπροστά από τον 3ο Παιδικό Σταθμό Μελισσίων, στις οδούς Αλεξανδρουπόλεως και Τσιγάντε, αντίκρυσαν οι μικροί μαθητές Δευτέρα και Τρίτη 24 και 25 Απριλίου επιστρέφοντας από τις πασχαλινές διακοπές τους.

Δεν είναι μόνο η ανθυγιεινή και αντιαισθητική πλευρά του θέματος αλλά είναι κάτι παραπάνω. Είναι κατεξοχήν αντιπαιδαγωγικός τρόπος διδαχής των νέων παιδιών. Τι παράδειγμα τους δίνετε κ. Δήμαρχε για την πόλη που θέλουμε να ζούμε; Και που να ήξεραν ότι για το 2023 οι υπεργολαβίες προς ιδιώτες για την καθαριότητα, από 370.000 ευρώ, ανέβηκαν στις 550.000 ευρώ.

Για μας, τη Δημοκρατική Συνεργασία, η διαπαιδαγώγηση των νέων γενεών με έργο και παράδειγμα από τους μεγαλύτερους θα είναι βασική προτεραιότητα. Η ελπίδα για να αλλάξουμε την πόλη είναι στη νέα γενιά, που πρέπει να μάθει από την προσχολική της ηλικία, σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσής της, ότι οφείλουμε να έχουμε σπίτι καθαρό, σχολείο καθαρό, δρόμους καθαρούς, πόλη καθαρή, με σεβασμό στο περιβάλλον, με δράσεις ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης, στο πλαίσιο μιας βιώσιμης ανάπτυξης και προστασίας από την κλιματική αλλαγή.

Δέσμευσή μας για έναν άλλο τρόπο λειτουργίας της πόλης, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, την καθαριότητα, την αισθητική και την υγιεινή των πολιτών. Προτεραιότητα η διαμόρφωση ενός άλλου τρόπου αντίληψης, που ξεκινάει από την προσχολική ηλικία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet