Δ. Παπακωνσταντίνου: Η δήμαρχος Πεντέλης αρνείται τη λογοδοσία στο Δ.Σ. και προτιμά τις κακόγουστες φιέστες
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δ. Παπακωνσταντίνου: Η δήμαρχος Πεντέλης αρνείται τη λογοδοσία στο Δ.Σ. και προτιμά τις κακόγουστες φιέστες

Ότι αποφεύγει τη λογοδοσία που εκ του νόμου οφείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο κατηγορεί τη δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Δημοτική Συμμαχία και υποψήφιος δήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα, χαρακτηρίζει ως «κακόγουστη θεατρική παράσταση» την πρόσφατη παρουσίαση του έργου της δημοτικής αρχής από την δήμαρχο, η οποία δόθηκε, όπως λέει, «με κομματικά δεκανίκια και επιλεγμένο ακροατήριο».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Παπακωνσταντίνου:

Τι φοβάται η κ. Κεχαγιά και αρνείται τη λογοδοσία στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Κακόγουστη θεατρική παράσταση Κεχαγιά για έναν ρόλο, με κομματικά δεκανίκια και επιλεγμένο ακροατήριο

Πλήρης απαξίωση του Δημοτικού  Συμβουλίου. Αδυνατεί η δήμαρχος, αποκαλυπτικός ο ρόλος του εξωθεσμικού παράγοντα.

«Σε μια κακόγουστη προεκλογική φιέστα χωρίς αντίλογο, ενώπιον κομματικού ακροατηρίου, η κα Κεχαγιά, στον μονόλογό της, αράδιασε πλήθος ανακρίβειες και μοίρασε “θα”….

Διαστρεβλώνοντας την καθημερινότητα που οι πολίτες ζουν, παραποιώντας την οικτρή οικονομική κατάσταση του Δήμου και αποσιωπώντας τη βιομηχανία των απευθείας αναθέσεων, με λογική αριθμητικών και λογιστικών αλχημειών που φέρνουν στο προσκήνιο την αλήστου μνήμης περίοδο 2007-2010 στον Δήμο Μελισσίων, προσπάθησε να “φτιασιδώσει” τη διοικητική και οικονομική ασχήμια του Δήμου.

Μη σεβόμενη νόμους και απαξιώνοντας θεσμούς, αφού στην ουσία δεν διοικεί εκείνη, αρνείται εδώ και τέσσερα χρόνια την επίσημη λογοδοσία μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι πλέον μόνη με μια παράταξη που φυλλοροεί καθημερινά και δεν έχει το πολιτικό σθένος να εμφανιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία.

Περιορίζεται στο κομματικό θερμοκήπιο και στην εξ αποστάσεως -μέσα από αποστειρωμένη γυάλα- συμμετοχή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να συντονίσει τους ανυπεράσπιστους εναπομείναντες συμβούλους της, να “αδειάζει” τη διοικητική ιεραρχία και να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Αδυνατεί η δήμαρχος, δεν μπορεί. Υπάρχουν, όμως, “δεκανίκια”. Σώφρον θα ήταν να μην εκτίθενται υπερβολικά μερικοί.

Καλούμε, έστω και την ύστατη ώρα, την κ. Κεχαγιά να πραγματοποιήσει την επίσημη λογοδοσία του Δημοτικού Συμβουλίου ως  εκ του νόμου οφείλει.

Συνυπεύθυνη είναι και η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λαζή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet