Δ. Τριανταφύλλου: «Ναι» στην κυκλοφοριακή μελέτη και τις μονοδρομήσεις
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δ. Τριανταφύλλου: «Ναι» στην κυκλοφοριακή μελέτη και τις μονοδρομήσεις

Σε ολόκληρο το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και πιο συγκεκριμένα στην Πεύκη, παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο σε ορισμένες πολυσύχναστες οδούς, όπως η οδός Αποστολοπούλου, η οδός Πέτρου Ράλλη, η οδός Θεσσαλονίκης, η οδός Καζαντζάκη, η οδός Ηρώων Πολυτεχνείου και άλλες, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ευημερία των κατοίκων των εν λόγω οδών.

Οι ανωτέρω οδοί είναι διπλής κυκλοφορίας, ενώ, καθώς δεν έχουν προσδιοριστεί θέσεις στάθμευσης, η παράνομη στάθμευση οδηγεί σε ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο που εμποδίζει την κυκλοφορία των οχημάτων, όπως επίσης και των πεζών.

Στις συγκεκριμένες οδούς οι κάτοικοι ζητούν την μονοδρόμηση, ένα αίτημα απολύτως ορθό με βάση την κατάσταση που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Η δημοτική παράταξη «δήμος Μπροστά+» προτείνει την διενέργεια κυκλοφοριακής μελέτης, για την αντιμετώπιση της διαμπερούς κυκλοφορίας και την μονοδρόμηση των δρόμων διπλής κατεύθυνσης, με σκοπό να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Επίσης, προτείνουμε την διενέργεια του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με σκοπό την πραγματοποίηση επενδύσεων που θα βελτιώσουν την προσβασιμότητα όλων των πολιτών και την διέλευση οχημάτων και πεζών, σε κάθε γειτονιά.

Είναι σαφές ότι η επόμενη δημοτική Αρχή, θα πρέπει να διενεργήσει κυκλοφοριακή μελέτη και να ολοκληρώσει άμεσα την διενέργεια της μελέτης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσες επενδύσεις στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, που θα έχουν ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Δημήτρης Τριανταφύλλου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet