ΕΔΣΝΑ: H κ. Δούρου συνεχίζει να εκτίθεται και να λαϊκίζει
Αυτοδιοικητικές εκλογές

ΕΔΣΝΑ: H κ. Δούρου συνεχίζει να εκτίθεται και να λαϊκίζει

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ τέως περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του ΕΔΣΝΑ για τον διαγωνισμό στραγγισμάτων. Απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση της επικεφαλής της Δύναμης Ζωής ο Ενιαίος Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής σημειώνει:

«Στις αστήρικτες και συκοφαντικές καταγγελίες της κας Δούρου για τον διαγωνισμό στραγγισμάτων του ΕΔΣΝΑ, η διοίκηση του Συνδέσμου απάντησε με τεκμηριωμένα στοιχεία για τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες που ακολουθούνται.

Καθώς και για το σημαντικό όφελος που θα έχει ο ΕΔΣΝΑ, τόσο σε επίπεδο κόστους που θα είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τον διαγωνισμό που έγινε επί διοίκησης Δούρου, όσο και σε επίπεδο εκσυγχρονισμού κι αναβάθμισης των υποδομών του.

Στα στοιχεία αυτά η κ. Δούρου απάντησε με νέα ανακοίνωση γεμάτη ύβρεις κι απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε βάρος της διοίκησης της Περιφέρειας, του ΕΔΣΝΑ αλλά και της κυβέρνησης(;;;).

Η κ. Δούρου συνεχίζει να εκτίθεται με ψεύδη και ανακρίβειες. Αντί να επιδίδεται σε λαϊκισμούς, ας δοκιμάσει επιτέλους το δρόμο της σοβαρότητας και ας αρχίσει να ασκεί αντιπολίτευση, η οποία θα είναι ωφέλιμη για τους πολίτες της Αττικής». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet