Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Η διοίκηση Θωμαΐδου καπηλεύεται έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και το ξαναπληρώνει!
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Η διοίκηση Θωμαΐδου καπηλεύεται έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και το ξαναπληρώνει!

Άλλο ένα “ΚΟΛΠΟ” της κας Θωμαίδου που όχι μόνο καπηλεύεται έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής αλλά το ΞΑΝΑΠΛΗΡΏΝΕΙ για να το εμφανίσει σαν δικό της.

 Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες 
 Το 2014 (επί δημαρχίας του Ηρακλή Γκότση) είχε εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο η μελέτη ( αρχιτεκτονική, στατική κλπ ) για την κατασκευή πεζογέφυρας στην Αλέκου Παναγούλη δίπλα στην παλιά.
  Το έργο εγκρίθηκε χρηματοδοτήθηκε από την περιφέρεια Αττικής δημοπρατήθηκε και ξεκίνησε η κατασκευή του.
 Κατά τις εκσκαφές (όπως συμβαίνει συχνά στα έργα) ανέκυψε πρόβλημα με αγωγούς της ΕΥΔΑΠ και καλώδια της ΔΕΗ που έπρεπε να διευθετηθεί. Κατά την διάρκεια των εργασιών από ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ και λόγω των καθυστερήσεων ο εργολάβος ζήτησε την διάλυση της σύμβασης και αποχώρησε .
 Η νέα δημοτική αρχή της κας Θωμαίδου και η περιφέρεια αντί να προχωρήσουν στην εκ νέου δημοπράτηση εγκατέλειψαν το έργο επί 3 και πλέον χρόνια.
  Και εντελώς ξαφνικά την Τρίτη 21/03/2023 και ώρα 13.00 φέρνουν στην οικονομική επιτροπή (όπου διαθέτουν την απόλυτη πλειοψηφία)την ΕΓΚΡΙΣΗ και ΠΑΡΑΛΑΒΗ νέας (υποτίθεται) μελέτης και ΠΛΗΡΩΜΗ στο ίδιο γραφείο που είχε συντάξει την πρώτη με πάνω από 34.000 ευρώ.
  Το πλέον προκλητικό… Την ίδια μέρα 21/03/2023 στις 09.00 π.μ. στέλνουν πρόσκληση για τις 11.00 π.μ στο ΚΕΠ στα μέλη της οικονομικής επιτροπής, χωρίς να καλέσουν ούτε καν όσους είχαν ασχοληθεί με το θέμα στο παρελθόν (κο Κωστάκη, κο Κολμανιώτη, κα Αθυμαρίτου που διετέλεσαν αντίμαρχοι τεχνικής υπηρεσίας ) κο Γκότση πρώην δήμαρχο κο Χαμαλίδη πρώην Γ.Γ. του δήμου.
    Με την παρούσα ανακοίνωσή μας καταγγέλλουμε τις ενέργειες της δημάρχου (και ως υπεύθυνης της τεχνικής υπηρεσίας ), του αντιδημάρχου κου Χατζησαββίδη (ως προέδρου της οικονομικής επιτροπής) ως ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ για τον δήμο.
 Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους -μέλη της οικονομικής επιτροπής- να είναι προσεκτικοί και να διερευνήσουν τα παρακάτω πριν ψηφίσουν 
— Ποιές ακριβώς είναι οι αλλαγές μεταξύ της πρώτης (πληρωμένης) και της δεύτερης (που θα ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ) ????
–Αυτές οι αλλαγές δικαιολογούν την εξ αρχής δαπάνη των 34.000 και πλέον ευρώ???
–Είναι απλή αντιγραφή της πρώτης , με κάποιες ίσως μικροαλλαγές όπως ισχυρίζονται υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου???? 
–Υπάρχουν ευθύνες καταλογισμού αν αποδειχθεί ότι αδικαιολόγητα έγινε διασπάθιση δημόσιου χρήματος?????
  —Γιατί η έγκριση της νέας μελέτης δεν έρχεται προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο όπως έγινε με την παλιά. Τι φοβάται η δήμαρχος?????
 Ο κατήφορος της κας Θωμαίδου και των συν-εργατών της δεν έχει τέλος.
Το δικό της ΠΟΛΙΤΙΚΟ τέλος όμως ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ….
Αυτά προς το παρόν και οψόμεθα ….

video από την Οικονομική Επιτροπή της Δευτέρας 21 Μαρτίου όπου ο κ. Χρήστος Κανλής καταγγέλει τις διαδικασίες

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet