Η Αμαλία Μαρακάκη στη Νέα Αρχή Για την Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Αμαλία Μαρακάκη στη Νέα Αρχή Για την Αγία Παρασκευή

Η ΑΜΑΛΙΑ ΜΑΡΑΚΑΚΗ ΣΤΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

Δήλωση Γιώργου Οικονόμου:

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη ολοένα και περισσότερων ενεργών πολιτών της Αγίας Παρασκευής. Οι συμπολίτες μας, χωρίς πολιτικά “καπελώματα” και εξαρτήσεις, βλέπουν, κρίνουν, αξιολογούν και μας επιλέγουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια .

Η Αμαλία Μαρακάκη, γέννημα θρέμμα της πόλης μας από την γειτονιά των Πευκακίων, θα είναι μαζί μας για να στηρίξει τις προσπάθειές μας και το πρόγραμμά μας για μία καλύτερη Αγία Παρασκευή.

Η Αμαλία, δυναμική και έντονα διεκδικητική, με συγκροτημένη επιχειρηματολογία και άποψη, με σπουδές εσωτερικής διακόσμησης και γραφικών τεχνών, έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία και ως ελεύθερη επαγγελματίας και ως εργαζόμενη στο marketing και στις πωλήσεις αλλά και ως διοικητική υπάλληλος.

Θα είναι σημαντική η συνδρομή της στην παράταξη και στα κοινά της πόλης μας.

Καλωσόρισες και καλή επιτυχία Αμαλία.»

Η δήλωση της Αμαλίας Μαρακάκη

«Γεννήθηκα και έζησα σε μια ήσυχη γειτονιά της πόλης μας και έχω πολύ καλές παιδικές αναμνήσεις.

Τα χρόνια που πέρασαν δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες και τα όνειρά μου. Ως δημότης, εργαζόμενη και μητέρα ενός παιδιού περίμενα πολύ περισσότερα και κυρίως βούληση για να λυθούν τα προβλήματα που βιώνουμε στην καθημερινότητα και στις γειτονιές.

Η πόλη μας δεν έχει άλλα περιθώρια για πειραματισμούς και ανακύκλωση παλαιών υλικών, που δοκιμάστηκαν, κρίθηκαν και ξανακρίθηκαν.

Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και έχουμε μείνει πολύ πίσω σε πάρα πολλά.

Ο Γιώργος Οικονόμου κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, ανταποκρινόμενος με ιδιαίτερη επιμέλεια και απαντώντας στα ερωτήματα που έθεσα δημόσια σε όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Δεσμεύτηκε για θέματα που παραμένουν άλυτα εδώ και δεκαετίες.

Θεωρώ ότι η επαγγελματική του διαδρομή, η εμπειρία του και οι θέσεις του, αποτελούν εχέγγυα αξιοπιστίας και επιτυχίας. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία και ο ρόλος μέσα από μία συγκροτημένη ομάδα συμπολιτών μας, να κάνουμε μία Νέα Αρχή στην πόλη μας.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet