Η Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας στη γιορτή υιοθεσίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας στη γιορτή υιοθεσίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

Αξιέπαινη πρωτοβουλία της εκπαιδευτικής κοινότητας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, της φιλοζωϊκής του Δήμου μας “Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης Πεύκης” και του φιλοζωϊκού συλλόγου Αιγιαλείας, η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Τα στελέχη της δημοτικής μας παράταξης “Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας” Μαρία Καλογεροπούλου, Ζωή Σίηλντς (Shields), Λίνα Πυργιώτη, Θεοδοσία Σταυριανουδάκη, Σίσσυ Βαλλιάνου και Κωνσταντίνος Σιώμος, βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης, συνομίλησαν με τους οργανωτές, τους συνεχάρησαν, δεσμεύτηκαν ως μελλοντική Διοίκηση του Δήμου για διαρκή και πολυεπίπεδη συνεργασία με τους φιλόζωους συμπολίτες μας και τις φιλοζωϊκές οργανώσεις ενώ εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την προτεραιότητα ολοκλήρωσης του Πρότυπου Διαδημοτικού Κέντρου για αδέσποτα.
Στη διάρκεια της εορτής δε μπορέσαμε να αντισταθούμε στη γοητεία της μικρής Molly όπως τη βαφτίσαμε, την οποία υιοθετήσαμε.

To Δίκτυο Πολιτών Λυκόβρυσης – Πεύκης: «Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας».
Γραφείο: Εμπορικό Κέντρο Πεύκης, Λ. Ειρήνης 20, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2114242207, email: ananaiosikaisynerg[email protected], Facebook: Ανανέωση Συνεργασία, Instagram: ananeosi_sunergasia, Twitter: @ananeose

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet