Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Παπάγου – Χολαργού θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που κάνατε το βήμα να στηρίξετε την αγωνιστική διεκδικητική φωνή στο Δήμο μας.
Η μεγάλη αύξηση στο ποσοστό μας, από 6,19% σε 8,90%και το ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις κάλπες για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής που ξεπέρασε το 10%, μας δίνει τη δυνατότητα να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις το επόμενο διάστημα.
- Εκφράζει την δυσαρέσκεια απέναντι στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που δυναμώνει και που στο δήμο μας οδήγησε στην πτώση περίπου 10% όλων των υποψηφίων που στηρίχτηκαν και στήριξαν τη ΝΔ.
- Εκφράζει ταυτόχρονα ακόμα μεγαλύτερη συμπόρευση με το ΚΚΕ που ξεκίνησε με τις βουλευτικές εκλογές και μένει να εκφραστεί και στο δυνάμωμα της συσπείρωσης σε σωματεία, συλλόγους εκεί που ο λαός μας μπορεί να παλέψει και να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις.
Αναφορικά με το Β` γύρο των Δημοτικών Εκλογών, η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου Χολαργού δεν θα στηρίξει καμία από τις δύο υποψηφιότητες και καλεί σε άκυρο-λευκό στις κάλπες της επόμενης Κυριακής.
Άλλωστε όπως λέγαμε και μέχρι τις 8 Οκτώβρη γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική της Διοίκησης του Δήμου έκανε και θα συνεχίσει να κάνει μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση καθώς όλες οι άλλες δυνάμεις κινούνται στην ίδια αντιλαϊκή ρότα.
Συγκεκριμένα, ο έτερος διεκδικητής Οικονόμου συνέδραμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα από θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση Αποστολόπουλου.
Οι κάτοικοι του Δήμου μας τίποτα δεν έχουν να περιμένουν από τους δύο υποψηφίους. Η μόνη ελπίδα τους είναι η συσπείρωση και η πάλη για όλα αυτά που μας στερούν!

