Η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη στη Φοιτητική Εστία Τοσίτσα στη Λυκόβρυση
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη στη Φοιτητική Εστία Τοσίτσα στη Λυκόβρυση

Τις δυνατότητες συνεργασίας με τη Φοιτητική Εστία Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα στη Λυκόβρυση με σκοπό την αξιοποίησή της για δράσεις πολιτισμού και αναψυχής προς όφελος των δημοτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης αλλά και της νέας γενιάς, εξέτασε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, στη συνάντηση που είχε με τον Υπεύθυνο της Εστίας Χρήστο Παπαχρήστου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Φοιτητική Εστία Τοσίτσα, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ξεναγήθηκε στους χώρους και στους κήπους της Εστίας και ενημερώθηκε για τη διαδρομή του ιστορικού σχολείου του ευεργέτη Βαρώνου Μιχάηλ Τοσίτσα.

Η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Η Φοιτητική Εστία Τοσίτσα αποτελεί ένα στολίδι για τον Δήμο μας. Ήταν ένας χώρος που διακρινόταν και συνεχίζει να διακρίνεται για το σημαντικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο ως σχολείο υποδοχής οικονομικά ασθενών Ηπειρωτών νέων. Για την πόλη μας αποτελεί έναν πόλο αναψυχής, ιστορίας και μάθησης με σημαντικές προοπτικές αξιοποίησης. Είχα τη μεγάλη χαρά στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της Εστίας κ. Χρήστο Χριστόπουλο, να γνωρίσω αυτό το μοναδικό τοπόσημο και να συζητήσουμε τις δυνατότητες που “Ενωμένοι” μπορούμε να έχουμε για να αξιοποιήσουμε τη Φοιτητική Εστία Τοσίτσα προς όφελος των συμπολιτών μας και να την αναδείξουμε ως επίκεντρο πολιτισμού, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας και των βορείων προαστίων Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet