Η Νέα Δημιουργία τοποθετείται για το έργο του Κλειστού στη Λυκόβρυση
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Νέα Δημιουργία τοποθετείται για το έργο του Κλειστού στη Λυκόβρυση

Σε συνέχεια της υπεύθυνης και τεκμηριωμένης ενασχόλησης της Υποψήφιας Δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με το θέμα του Κλειστού Γηπέδου στην περιοχή της Λυκόβρυσης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ράνια Κατωπόδη και Άγγελος Γρηγορούδης πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο, παρουσία του κ. Αναργ. Τούντα, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας και εξειδικευμένου σε θέματα τέτοιας φύσης.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τον κ. Τούντα για την υπέρμετρη στήριξη και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον του σε θέματα υποδομών της περιοχής μας, όπως συνέβη και κατά το παρελθόν με το συντριβάνι στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως.

Αναφορικά με το υπό κατασκευή έργο και πάντοτε με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των κατοίκων βασιζόμενοι και σε πληροφορίες που συλλέξαμε, θα πρέπει να επισημανθεί ότι έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες νομιμοποίησης της αρχικής εκδοθείσας άδειας κατασκευής, η οποία ωστόσο χρήζει επικαιροποίησης καθώς έχει λήξει η ισχύς της. Συνεπώς θα πρέπει να διερευνηθεί και να ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία που επιβάλλει η νομοθεσία.

Αρνητική παράμετρο στην προαναφερθείσα διαπίστωση αποτελεί το γεγονός ότι ακόμα και να επιτευχθεί η επικαιροποίηση της άδειας κατασκευής, υφίσταται πρόβλημα με την άδεια λειτουργίας. Πιο συγκεκριμένα για να εγκριθεί άδεια λειτουργίας αναφορικά με ένα χώρο που προορίζεται για μαζική συνάθροιση (διοργανώσεις ομαδικών αθλημάτων), η διάσταση του πλάτους του δρόμου για την πρόσβαση στον εν λόγω χώρο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον έξι (6) μέτρα ενώ την παρούσα χρονική στιγμή αυτή εκτιμάται πως αγγίζει τα τρία (3) μέτρα.

Σύντομα θα αναπτύξουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το εν λόγω θέμα, το οποίο όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές επιβάλλει επιδέξιους χειρισμούς και εμπεριστατωμένη μελέτη

– Εργαζόμαστε ουσιαστικά και μεθοδικά, κοιτάζοντας τους κατοίκους στα μάτια και λέγοντας μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ γιατί αξίζουν να έχουν σωστή πληροφόρηση.

– Αποφεύγουμε να καλλιεργούμε ένα περιβάλλον ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ και ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ, όπως την ίδια στιγμή γίνεται από νεόκοπους υποψηφίους δημάρχους με μοναδικό σκοπό την ψηφοθηρία.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος

Παναγιώτης Ιωάννου

Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ράνια Κατωπόδη

Άγγελος Γρηγορούδης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet