Η Νατάσα Σοφού στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Νατάσα Σοφού στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 “Στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή, είχα την χαρά να ανακοινώσω την συμπόρευση, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με  την συμπολίτισσα Νατάσα Σοφού. Η Νατάσα, κόρη του αείμνηστου δικηγόρου Ιωάννη Σοφού, είναι μία πολύ καταρτισμένη νομικός, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που υπηρέτησε ως συμβολαιογράφος στην πόλη μας είκοσι περίπου χρόνια. Ξεχωρίζει για την  συγκροτημένη νομική της σκέψη και την μεθοδικότητα στην δουλειά της, αλλά και τις κατασταλαγμένες απόψεις για τα θέματα της πόλης, όπου ζει από τα παιδικά της χρόνια. Ως δημότης ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά προβλήματα και ως μητέρα  δύο παιδιών, διεκδικεί  καλύτερες συνθήκες και ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον της Αγίας Παρασκευής. Μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς για πολλά και σοβαρά θέματα της πόλης μας, που μας κρατούν καθηλωμένους στην αδράνεια και στο χθες. Μιας πόλης  που θα πρέπει να αλλάξει πολλά και να βελτιώσει την καθημερινότητά μας  με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και  αντίληψης. Με την νομική της γνώση, τις απόψεις της και την ευρύτερη κατάρτισή της, θα συμβάλει ουσιαστικά και  στα κοινά και στην πορεία της δημοτικής μας παράταξης. Καλή επιτυχία Νατάσα “

ΔΗΛΩΣΗ ΝΑΤΑΣΑΣ ΣΟΦΟΥ

 “Ζω από τα παιδικά μου χρόνια στην πόλη μας και  έχω δεθεί πολύ και  με τα καλά της και με  τα κακά της που με προβληματίζουν. Ως δημότης, εργαζόμενη και  μητέρα, περίμενα πολύ περισσότερα και κυρίως βούληση για να λυθούν  θέματα της καθημερινότητας και χρονίζοντα  προβλήματα στις γειτονιές. Η πόλη μας  δεν έχει άλλα περιθώρια. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και έχουμε μείνει πολύ πίσω σε πάρα πολλά. Ο Γιώργος Οικονόμου με την παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα και με τις απόψεις του, με έπεισε ότι είναι η καλύτερη λύση για να βρει η πόλη μας τον δρόμο της και να γυρίσει σελίδα. Οι  στόχοι μας είναι κοινοί και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτή την συμπόρευση,  ως στέλεχος  μιας  συγκροτημένης ομάδας συμπολιτών μας, να κάνουμε μία Νέα Αρχή στην πόλη μας.”

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΑΤΑΣΑΣ ΣΟΦΟΥ

Η Νατάσα Σοφού γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1976 και φοίτησε σε δημόσια σχολεία της πόλης από  όπου αποφοίτησε  το 1986.  Εισήχθη στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από όπου έλαβε Πτυχίο το 1991. Εργάσθηκε ως δικηγόρος Αθηνών από το 1993 και υπηρέτησε ως Συμβολαιογράφος Αγίας Παρασκευής από το 1998 έως το 2017, οπότε συνταξιοδοτήθηκε. Παντρεύτηκε το 1999 και απέκτησε 2 τέκνα, τον Γεράσιμο και τη Ναταλία, ηλικίας 21 και 18 ετών σήμερα.   Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής καθώς και στο 1ο  ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet