Η παράταξη Νέα Δημιουργία στην υποδοχή της τιμίας κάρας της Αγίας Μαρίνης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η παράταξη Νέα Δημιουργία στην υποδοχή της τιμίας κάρας της Αγίας Μαρίνης

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου επικεφαλής της παράταξης Νέα Δημιουργία παρέστη στην υποδοχή της Τιμίας κάρας της Αγίας Μαρίνης που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως . Ο κ. Ιωάννου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος ο οποίος χοροστάτησε στον εσπερινό της υποδοχής . Ο Σεβασμιώτος ευχαρίστησε τον κ. Ιωάννου για την μέριμνα του να κατασκευαστεί το συντριβάνι στον περίβολο του ως άνω ιερού Ναού, ομορφαίνοντας την περιοχή. Μετά το πέρας του εσπερινού ο κ. Ιωάννου δήλωσε : Είναι μεγάλη ευλογία για το Δήμο μας η έλευση της Τιμίας κάρας της Αγίας Μαρίνας, μιας μεγάλης Αγίας της πίστεως μας.

Προσπαθήσαμε και καταφέραμε σε συνδυασμό με την έλευση της Τιμίας Κάρας να έχουμε πραγματοποιήσει και την υπόσχεση που είχαμε δώσει στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως Πρωτοπρεσβύτερο Αναστάσιο Λάμπρου, για την κατασκευή συντριβνιού στον περίβολο του Ιερού Ναού. Προσπαθούμε να ομορφαίνουμε το Δήμο μας και με κάθε ευκαιρία εργαζόμαστε προς τον σκοπό αυτό.

Σήμερα λειτουργούμε διακριτικά και στα όρια που μας επιτρέπονται, αύριο αν οι πολίτες μας εμπιστευθούν θα αλλάξουμε την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο .

Παναγιώτης Ιωάννου, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet