Και η Χριστίνα Κουρουσιακλή με τον Παναγιώτη Ιωάννου στη Νέα Δημιουργία
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Και η Χριστίνα Κουρουσιακλή με τον Παναγιώτη Ιωάννου στη Νέα Δημιουργία

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πεύκη. Εδώ γεννήθηκε και έζησε η μητέρα μου με τους γονείς της, και μεγάλωσα αγαπώντας αυτόν τον τόπο.

Το 2016 τελείωσα το Τμήμα Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου το 2022 ξεκίνησα το Μεταπτυχιακό μου “Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Γεωπληροφορική”. Τη περίοδο αυτή εργάζομαι πάνω στον τομέα μου τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Το 2021 παντρευτήκαμε με τον Μιχάλη Χαβρεδάκη εδώ στην Πεύκη που ζούμε μαζί με τον μικρό μας γατούλη Τουλούζ και ετοιμαζόμαστε να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια.

Παρ’ότι το πρόγραμμα μου λόγω δουλειάς και μεταπτυχιακού είναι αρκετά βεβαρυμένο αποφάσισα να συμβάλλω και εγώ με τον δικό μου τρόπο στην τοπική αυτοδιοίκηση δίπλα στον κύριο Τάκη (Παναγιώτη Ιωάννου ) θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος, καθώς ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μας και θέλω να προσφέρω με κάθε δυνατό τρόπο, δίπλα σε έναν άνθρωπο στον οποίο έχω εμπιστοσύνη γιατί αγαπάει τη πόλη μας και γνωρίζει τα προβλήματα της καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και αυτό το έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.» δήλωσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Χριστίνα Κουρουσιακλή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet