Και ο Άγγελος Γρηγορούδης από τη Λυκόβρυση μαζί με τον Παναγιώτη Ιωάννου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Και ο Άγγελος Γρηγορούδης από τη Λυκόβρυση μαζί με τον Παναγιώτη Ιωάννου

Άγγελος Γρηγορούδης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη από το 2005 είμαι κάτοικος στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης. Το 1997 εισήχθηκα με πανελλήνιες εξετάσεις στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησα το έτος 2001.

Η χρονιά εκείνη σηματοδότησε την μέχρι σήμερα επαγγελματική μου καριέρα καθώς αποφάσισα να ασχοληθώ με το αντικείμενο του Εσωτερικού Ελέγχου και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στις ανώνυμες εταιρείες. Έτσι συνέχισα τις σπουδές μου παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (Master of Science) στον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Συμβουλευτική του Πανεπιστημίου Κεντρικής Αγγλίας στην πόλη του Birmingham.

Σήμερα εργάζομαι ως ανώτατο στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα, κατέχοντας θέση ευθύνης.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας 2 πανέμορφων κοριτσιών.

Η συνειδητή μου απόφαση για την ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί για μένα ηθική υποχρέωση απέναντι στους συνδημότες μου αλλά πρωτίστως στη νέα γενιά αποσκοπώντας στο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες και ιδανικές συνθήκες ώστε να αναβαθμιστεί ο τόπος που ζούμε.

Ένας τόπος που θα χαρακτηρίζεται για τη συνεχή πρόοδο και ευημερία του και θα παρέχει ασφάλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ιωάννου βρήκα τον πλέον κατάλληλο και αξιόλογο συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι και είμαι πεπεισμένος ότι ενωμένοι, όπως είμαστε μέχρι σήμερα, θα φτάσουμε μέχρι το τέλος μαζί και επιτυχημένοι.

Άγγελος Γρηγορούδης

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet