Κρίστη Αγαπητού: Οι πολίτες μας έδωσαν τη δύναμη να διεκδικήσουμε τη νίκη τη δεύτερη Κυριακή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Κρίστη Αγαπητού: Οι πολίτες μας έδωσαν τη δύναμη να διεκδικήσουμε τη νίκη τη δεύτερη Κυριακή

Να ενωθούν κάτω από το ψηφοδέλτιο της παράταξης Αγαπάμε το Χαλάνδρι ζητά από τους πολίτες η υποψήφια δήμαρχος Κρίστη Αγαπητού, ενόψει του 2ο γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στη σχετική δήλωσή της η κ. Αγαπητού αναφέρει:

«Σήμερα κερδίσαμε την πρώτη -και πολύ σημαντική- μάχη, στον κοινό μας αγώνα το Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα. Χιλιάδες συμπολίτες μας αγκάλιασαν και εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας, την ομάδα μας και τη θέλησή μας, ο Δήμος μας να προχωρήσει, επιτέλους, μπροστά. Μας έδωσαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη Νίκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών, την επόμενη Κυριακή.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και να είναι σίγουροι ότι ποτέ δεν θα προδώσουμε τη στήριξη που μας έδωσαν. Σχεδόν 6 στους 10 συνδημότες μας καταψήφισαν την προπαγάνδα και τις ιδεοληψίες του κ. Ρούσσου. Η επανένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης μπορεί να επιτρέψει στη πόλη μας επιτέλους να γυρίσει σελίδα.

Απευθύνω πρόσκληση σε κάθε Χαλανδραία και κάθε Χαλανδραίο πολίτη, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν σήμερα, να συμπαραταχθούν στην κοινή μας προσπάθεια για την πόλη που αγαπάμε. Να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική μας φωνή, με στόχο να κάνουμε το μήνυμά μας πράξη: Αλλαγή με σχέδιο- Καλύτερη ζωή για όλους.

Με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία, ενθουσιασμό και πίστη στις δυνάμεις μας, συνεχίζουμε στη τελική ευθεία. Πάμε δυνατά ώστε την επόμενη Κυριακή, να γυρίσουμε σελίδα!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet