Μάριος Ψυχάλης: Καλή τύχη σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μάριος Ψυχάλης: Καλή τύχη σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι για όλους μια δοκιμασία – σταθμός, ιδιαίτερα για τους μαθητές που κάθε χρόνο ρίχνονται στην μάχη για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι η κορύφωση μιας προσπάθειας χρόνων και η προσμονή της επιβράβευσης με την γνωριμία με την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Οι μαθητές που φέρουν το βάρος της πίεσης αυτής της προσπάθειας καλούνται να δώσουν τις πιο σημαντικές εξετάσεις της έως τώρα ζωής τους, ελπίζοντας σε ένα μέλλον όπως το ονειρεύονται.

Αυτό ακριβώς θέλουμε να τους ευχηθούμε, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Ως γονείς, εκπαιδευτικοί, αδέρφια, φίλοι των υποψηφίων, αλλά και ως άτομα που αρκετοί από εμάς έχουμε βιώσει αυτήν την εμπειρία, ευχόμαστε θερμά κάθε καλή τύχη και επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Να δώσουν τον αγώνα τους με όλο τους το «είναι», με δύναμη, ψυχραιμία και υπομονή και το αποτέλεσμα να είναι αυτό που ευελπιστούν.

Όμως, αξίζει να σημειώσουμε και το εξής: Πως, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η προσπάθεια είναι εκείνη που μετράει πιο πολύ από όλα. Τίποτα δεν κρίνεται και κανένας δεν αξιολογείται ως προς το μέγεθός του από το αποτέλεσμα των εξετάσεων. Η ζωή μπορεί να μας οδηγήσει κάποιες φορές σε διαφορετικά μονοπάτια από αυτά που ονειρευόμαστε. Αυτό, ωστόσο, δεν συνιστά αποτυχία, αλλά μια διαφορετική εμπειρία, την οποία συμβουλεύουμε να απολαύσετε σε κάθε της έκφανση.

Το ταξίδι της ζωής, άλλωστε, μόλις τώρα ξεκινά. Σε αυτό το ταξίδι θα έρθουν χαρές και λύπες, νίκες και ήττες. Η νεότητα είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής. Ευχόμαστε να σας ανταμείψει με ένα όμορφο ταξίδι. Θα είμαστε δίπλα σας με όποιον τρόπο μπορούμε. Με τη δική σας ενέργεια και όραμα και με το βλέμμα μας πάντα στην προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία, θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχετε όλα όσα ονειρεύεστε.

Καλή δύναμη και καλή τύχη σε όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet