Ροή Ειδήσεων
Ροκ συναυλία με το συγκρότημα SINEMA στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Ροκ συναυλία με το συγκρότημα SINEMA στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Σύλλογος Εργαζομένων: Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για τις συμβάσεις των επτά νηπιαγωγών Σύλλογος Εργαζομένων: Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για τις συμβάσεις των επτά νηπιαγωγών Ραδιενεργά απόβλητα στον «Δημόκριτο»: Δύο παρατάξεις ζητούν απόσυρση της περιβαλλοντικής μελέτης Ραδιενεργά απόβλητα στον «Δημόκριτο»: Δύο παρατάξεις ζητούν απόσυρση της περιβαλλοντικής μελέτης Εγκαινιάστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το ανακαινισμένο ιστορικό συγκρότημα της Οικίας Μπία Εγκαινιάστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το ανακαινισμένο ιστορικό συγκρότημα της Οικίας Μπία Ομάδα Παραδοσιακού Χορού από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Η ΑΡΓΩ» Ομάδα Παραδοσιακού Χορού από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Η ΑΡΓΩ» Ροκ συναυλία με το συγκρότημα SINEMA στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Ροκ συναυλία με το συγκρότημα SINEMA στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Σύλλογος Εργαζομένων: Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για τις συμβάσεις των επτά νηπιαγωγών Σύλλογος Εργαζομένων: Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για τις συμβάσεις των επτά νηπιαγωγών Ραδιενεργά απόβλητα στον «Δημόκριτο»: Δύο παρατάξεις ζητούν απόσυρση της περιβαλλοντικής μελέτης Ραδιενεργά απόβλητα στον «Δημόκριτο»: Δύο παρατάξεις ζητούν απόσυρση της περιβαλλοντικής μελέτης Εγκαινιάστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το ανακαινισμένο ιστορικό συγκρότημα της Οικίας Μπία Εγκαινιάστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το ανακαινισμένο ιστορικό συγκρότημα της Οικίας Μπία Ομάδα Παραδοσιακού Χορού από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Η ΑΡΓΩ» Ομάδα Παραδοσιακού Χορού από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Η ΑΡΓΩ»

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη: Συγχαρητήρια στον ΣΠΑΛΠ για την πρωτιά στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη: Συγχαρητήρια στον ΣΠΑΛΠ για την πρωτιά στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυκόβρυσης – Πεύκης (Σ.Π.Α.Λ.Π) για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικού Παμπαίδων στην επιτραπέζια αντισφαίριση που διεξήχθη στα Τρίκαλα, και τις σημαντικές διακρίσεις τους σε ατομικό επίπεδο στους παμπαίδες και στις παγκορασίδες, συγχαίρει η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σ.Π.Α.Λ.Π, που αποτελούταν από τους αθλητές Δημήτρη Γεωργαλλίδη, Απόστολο Βατσακλή, Γιώργο Κούβελα, με προπονήτρια τη Λουκία Γιανναδάκη, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικού Παμπαίδων υπερτερώντας στον τελικό της Παγώνας Πάτρας με σκορ 3-0.  Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, οι αθλητές του Σ.Π.Α.Λ.Π, αλλά και η αθλήτρια Γεργαλλίδη Αριάδνη, κατάφεραν σημαντικές διακρίσεις και σε ατομικό επίπεδο κατακτώντας δύο χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια.

Η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες του Σ.Π.Α.Λ.Π για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικού Παμπαίδων αλλά και για τις σημαντικές επιτυχίες τους σε ατομικό επίπεδο. Οι διακρίσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια. Ο αθλητισμός στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης αποτελεί ένα ακμαίο κεφάλαιο που ως νέα διοίκηση έχουμε ως προτεραιότητα να στηρίξουμε και ενισχύσουμε περαιτέρω. “Ενωμένοι” προχωράμε στην αναβάθμιση των αθλητικών δομών του Δήμου μας, στη δημιουργία νέων και στην έμπρακτη στήριξη των αθλητικών σωματείων για νέες ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις για τον αθλητισμό στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη».

Δημοφιλή άρθρα