Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Η υπόθεση της οδού Χωματιανού (και όλης της γειτονιάς) στον Άγιο Θωμά
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Η υπόθεση της οδού Χωματιανού (και όλης της γειτονιάς) στον Άγιο Θωμά

Η παρούσα δημοτική αρχή που συμπληρώνει δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια στην διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων στην πόλη μας, δεν επιτρέπεται να πανηγυρίζει επειδή τώρα, δεκαεπτά χρόνια μετά, κατόρθωσε να παραλάβει από τις αρμόδιες αρχές του Κράτους μία μελέτη για την ενδοδημοτική κυκλοφορία πεζών και οχημάτων (ΣΒΑΚ). Επί δεκαεπτά χρόνια, δεν εφάρμοζε, δεν δημιουργούσε έργα, δεν έλυνε προβλήματα, αφήνοντας πολύ πίσω την πόλη μας στον τομέα της κινητικότητας εντός πόλης, σε σχέση με όμορα προάστια της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Αττικής.

Με ένα μόνο παράδειγμα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν σε όλη την έκταση της πόλης, η μη κομματική, ανεξάρτητη παράταξή μας “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή” καταδεικνύει την πραγματικότητα που ισχύει στο Μαρούσι. Οι κάτοικοι της οδού Χωματιανού, στην περιοχή Αγίου Θωμά Αμαρουσίου ταλαιπωρούνται καθημερινά για χρόνια, εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής να κάνει τα απλά και αυτονόητα για την προστασία της κινητικότητας και της ευζωίας των συμπολιτών μας που ζουν σ’ αυτήν την περιοχή. Πεζοδρόμια, διαγραμμίσεις πεζών, απαγορευτική σήμανση, κανόνες στάθμευσης επισκεπτών και πολλά άλλα, είναι όσα λείπουν και από αυτήν την γειτονιά.

Η παράταξή μας ερεύνησε επισκέφθηκε την περιοχή και μελέτησε το θέμα από κοντά. Όπως σε κάθε μας παρέμβαση προτείνουμε. Όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν χρειάστηκε να κάνουμε δική μας επεξεργασία. Οι προτάσεις μας, είναι εκείνα που αποτελούν τα αιτήματα των κατοίκων που ζουν στην γειτονιά, γιατί σε αυτά δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής.
Παραθέτουμε αναλυτικά το ζήτημα, φωτογραφίες και και τα σχετικά αιτήματα στον σύνδεσμο που ακολουθεί: 

https://wp.me/paR7wa-zO

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet