Με τη Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών ο Γιώργος Σπιθουράκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με τη Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών ο Γιώργος Σπιθουράκης

Με την «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών» συντάσσεται ο Γιώργος Σπιθουράκης, πρόθυμος να μεταδώσει στον Δήμο μας τις τεχνολογικές γνώσεις και την εμπειρία που έχει αποκομίσει στον τομέα της Έρευνας, καταθέτοντας προτάσεις που στοχεύουν στην ποιότητα ζωής.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

Καλωσορίζουμε στη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης έναν Λαμπρό Νέο του Δήμου μας.

Ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. Γιώργος Σπιθουράκης, με Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό τίτλο έχει ήδη εργαστεί στην ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης σε Ηνωμένο Βασίλειο και Η.Π.Α.

Τόσος Νέος, με τόσες Εμπειρίες.                            

Ενώ ήδη μελετούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης είναι βέβαιο ότι ο Γιώργος θα μας βοηθήσει για ακόμη καλύτερες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες προς τους Πολίτες.

Προς το παρόν δημιούργησε και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του Ι.Ν. Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας.

Ο Γιώργος Σπιθουράκης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή, χαρά και ευθύνη να συμμετέχω στη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την εξυπηρέτηση της τοπικής κοινότητας. Η εμπειρία μου στις υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης και η εργασία μου στις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρίες του κόσμου, μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να επιλύω προβλήματα με σύγχρονη και πρακτική σκέψη. Στηρίζω το όραμα του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στους νέους ανθρώπους.»

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Γιώργος Σπιθουράκης, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Ο Δρ Γιώργος Σπιθουράκης, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην μηχανική μάθηση (machine learning) & διδάκτωρ του Πανεπιστημίου University College London, έχει εργαστεί στην Ανάπτυξη Υπηρεσιών Τεχνιτής Νοημοσύνης σε εταιρείες τεχνολογίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Η.Π.Α. Έχει παρουσιάσει την έρευνά του σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια και μιλάει 5 γλώσσες.

Επίσης, έχει εθελοντική δράση με τη συμμετοχή του στην Οργάνωση ‘Δείπνο Αγάπης’ που διανέμει φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης σε αστέγους της Αθήνας, του Πειραιά και της Κηφισιάς αλλά και μέσω της διαχείρισης της ιστοσελίδας του Ι.Ν. Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet