Με τη Νίκη Κεραμέως συναντήθηκε ο Παναγιώτης Ιωάννου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με τη Νίκη Κεραμέως συναντήθηκε ο Παναγιώτης Ιωάννου

Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι η Παιδεία αποτελεί την βασική προτεραιότητα του, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου συναντήθηκε με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την υπουργό για θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητας της πόλης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην πρόσφατη συνάντηση του Παναγιώτη Ιωάννου με τον πρόεδρο της ΚτΥπ Α.Ε. Τίμο Κατσίπο, μεταφέροντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της κατασκευής του σχολικού συγκροτήματος στο Ηλιακό Χωριό.

Η Νίκη Κεραμέως εξέφρασε την ικανοποίηση της τονίζοντας παράλληλα ότι και η ίδια παρακολουθεί στενά όλα τα θέματα Παιδείας που αφορούν τη Λυκόβρυση και την Πεύκη.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου αναφερόμενος στη συνάντηση δήλωσε: « Το ενδιαφέρον μας για την Παιδεία είναι δεδομένο και ακόμα και από τη θέση της μειοψηφίας που βρισκόμαστε σήμερα, λαμβάνουμε πρωτοβουλίες με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Με την κα. Νίκη Κεραμέως είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση και διαπίστωσα για ακόμα μία φορά το έντονο ενδιαφέρον της για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet