Με το… ένα πόδι υποψήφιος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Γρηγόρης Λέων
Φωτογραφία: iatrodikastiki.gr
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με το… ένα πόδι υποψήφιος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Γρηγόρης Λέων

Ο Γρηγόρης Λέων, ο γνωστός ιατροδικαστής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον επίσης γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά, μάλλον θα αποτελέσει μία ακόμη υποψηφιότητα για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή του, μία ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρανοήσεις. Στη σχετική αναφορά του ο ίδιος επισημαίνει:

«Επίσημες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν σύντομα, αλλά οι φίλοι μου ίσως θα ήταν καλό να κρατήσετε από τώρα την ημερομηνία: Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου, ώρα 18.00 και το μέρος: δημοτικό θέατρο Πεύκης. ΥΓ. Όσοι μένετε ή/και ψηφίζετε στη Λυκόβρυση – Πεύκη ίσως έχετε ένα λόγο παραπάνω να είστε εκεί».

Μάλιστα, η πιθανή υποψηφιότητα αποτέλεσε μέρος και της αντιπαράθεσης μεταξύ των κ.κ. Λέων και Κούγια, με τον δεύτερο να αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε κάποια δήλωσή του: «Ρε ηθικέ ιατροδικαστή, που θέλεις να γίνεις και δήμαρχος στις Κουκουβάουνες, σου έχει πει κανείς πόσο ανήθικο είναι, χωρίς να έχεις διαβάσει τη δικογραφία, να καταρρακώνεις το τεκμήριο αθωότητας μιας φτωχής γυναίκας και, για να οικονομήσεις από την πολιτική, να προσπαθείς να βάλεις φυλακή μια αθώα γυναίκα;».

Η απάντηση από τον κ. Λέων ήρθε επίσης με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία τόνισε:

«Με τρία παιδιά νεκρά ο τέταρτος συνήγορος της κατηγορούμενης προσπαθεί σκόπιμα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία και με συκοφαντίες και απειλές να αποτρέψει τον δημόσιο διάλογο σε θέματα ιατροδικαστικής επιστήμης. Δεν πτοούμαι από υβριστικές επιθέσεις. Η συνέχεια θα δοθεί στα αρμόδια δικαστήρια. ΥΓ. Να μάθει γεωγραφία γιατί η Λυκόβρυση- Πεύκη δεν είναι Κουκουβάουνες».

Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένουμε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου προκειμένου να πληροφορηθούμε και επισήμως τις προθέσεις του κ. Λέων, μια υποψηφιότητα του οποίου σίγουρα θα… αναταράξει τα πολιτικά ύδατα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Εξάλλου, εκτός από τη διαδρομή του στον επιστημονικό κλάδο του, ο κ. Λέων έχει να επιδείξει και αυτοδιοικητικά ένσημα, ως αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας και Δόμησης στον Δήμο Αθηναίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet