Με το Δ.Σ. του Συλλόγου «Αριστοτέλης» συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με το Δ.Σ. του Συλλόγου «Αριστοτέλης» συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Με το ΔΣ του εξωραϊστικού, πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου «Αριστοτέλης» Λυκόβρυσης – Πεύκης συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τη συμβολή του στην πολιτιστική και πνευματική καλλιέργεια των νέων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, μέσα από την ενασχόλησή τους με το σκάκι καταφέρνοντας σημαντικές επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό αγωνιστικό επίπεδο.

«Ο “Αριστοτέλης” αποτελεί συνώνυμο του πνευματικού αθλητισμού στον τόπο μας  καλλιεργώντας στους νέους μας τις δεξιότητες της σκακιστικής στρατηγικής. Από τα χρόνια που ήμουν Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης “Περιβάλλον, Αθλητισμός, Πολιτισμός”, έχω υπάρξει σταθερός αρωγός των προσπαθειών του Συλλόγου. Ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα συνεχίσουμε στην πράξη να στηρίζουμε το έργο του, όπως και των υπόλοιπων συλλόγων του Δήμου μας, οι οποίοι διαχρονικά συμβάλλουν στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας. Τη βούληση και δέσμευση αυτή του Συνδυασμού “Ενωμένοι” επιβεβαιώσαμε στη συνάντησή μας με τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Συλλόγου, θέτοντας, συγχρόνως, τις προτεραιότητες για τη στήριξη του ιστορικού συλλόγου του Δήμου μας. Ανάμεσα σε αυτές είναι η αναζήτηση χώρου για τη διεξαγωγή των μαθημάτων και των αγώνων του Συλλόγου καθώς και ο σχεδιασμός στήριξης και προβολής του έργου του ιστορικού συλλόγου που προσφέρει πνευματικά και εκπαιδευτικά κίνητρα στα παιδιά και στους νέους μας αλλά και υγιείς διεξόδους ψυχαγωγίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet