Με fake news και παραπληροφόρηση διεκδικεί την ψήφο των Χαλανδραίων ο Χάρης Ρώμας
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με fake news και παραπληροφόρηση διεκδικεί την ψήφο των Χαλανδραίων ο Χάρης Ρώμας

Στα fake news που διαδίδει ο κ. Χάρης Ρώμας για τις υποδομές στο αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας», μέσω ενός βίντεου με πρωταγωνιστή τον ίδιο, ο Δήμος Χαλανδρίου σημειώνει τα εξής: 

  1. Τα πλάνα που εμφανίζονται στο εν λόγω βίντεο, για να …αναδείξουν τις δήθεν κακοτεχνίες στον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας» αφορούν έργο σε εξέλιξη. Πρόκειται για το έργο αναμόρφωσης των αθλητικών κέντρων, ύψους 900.000 ευρώ που έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023, και το οποίο ξεκίνησε από τον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας».
  2. Προφανώς το γνώριζε ο κ. Ρώμας, αλλά κατά τη συνήθη πρακτική του διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.
  • Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, όπου αθλούνται πάνω από 5.000 άτομα, έχουν γίνει από το 2014 επενδύσεις ύψους 5.500.000 εκατ. ευρώ, προκειμένου να διαμορφωθούν συνθήκες ασφάλειας, προσβασιμότητας και άνεσης για όλους τους αθλούμενους.

Θυμίζουμε για την ιστορία ότι το 2014 που ανέλαβε η σημερινή διοίκηση, τα τρία αθλητικά κέντρα του Δήμου ήταν κλειστά και μη αδειοδοτημένα.

Αναμενόμενο να μην τα γνωρίζει αυτά ο κ. Ρώμας, όψιμο γαρ το ενδιαφέρον του για το Χαλάνδρι.

  • Προκαλούμε τον κ. Ρώμα να ανακοινώσει δημόσια πόσα χρήματα διέθεσε για τον αθλητισμό στο Χαλάνδρι, για τον οποίον τόσο κόπτεται, την περίοδο που ήταν αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού.
  • Ο καθένας συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο και τον πολιτικό στίβο με τα όπλα και το ήθος του. Ο κ. Ρώμας μπορεί να συνεχίσει με τα fake news, την παραπληροφόρηση και τον αγοραίο λόγο του. Η σημερινή διοίκηση θα συνεχίσει μόνο με το έργο της και τα μέσα που της δίνει η Δικαιοσύνη για να υπερασπίσει τον εαυτό της έναντι δόλιων και χυδαίων επιθέσεων.

Υ.Σ.: Ας αναγνωρίσουμε ωστόσο στον κ. Ρώμα ότι είναι καλός ηθοποιός, αφού καταφέρνει τη μια στιγμή να απευθύνεται εκτός κάμερας με περισσή αλαζονεία στους υπαλλήλους του αθλητικού κέντρου και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χάρη Μαυρουδή, και την άλλη στιγμή, μπροστά στην κάμερα, να παριστάνει τον διωκόμενο.

σ.σ. Για τη δυνατότητα των αναγνωστών να γνωρίζουν τα όσα υποστήριξε ο υποψήφιος δήμαρχος Χάρης Ρώμας παραθέτουμε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet