Μικροί και μεγάλοι έζησαν μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη Νύχτα από το Ηράκλειο Αλλιώς
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μικροί και μεγάλοι έζησαν μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη Νύχτα από το Ηράκλειο Αλλιώς

Απόγευμα Πέμπτης, 22 Δεκεμβρίου 2022, και στη σκηνή του Πολύκεντρου Ηλέκτρα Αποστόλου, οι συντελεστές της θεατρικής ομάδας «Καρυδότσουφλο» ετοιμάζουν τα σκηνικά για να παρουσιάσουν μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη παράσταση.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, επικεφαλής της δημοτική παράταξης «Ηράκλειο Αλλιώς» και υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Μπαρμπούνης καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους, που προσέρχονται από νωρίς.

«Τα Χριστούγεννα είναι ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς και αλληλεγγύης. Με αυτό το σκεπτικό αποφασίσαμε όλοι εμείς στο «Ηράκλειο Αλλιώς», να σας προσφέρουμε μια όμορφη θεατρική παράσταση. Θελήσαμε να ζήσουμε μαζί σας μια «Χριστουγεννιάτικη Νύχτα στην Κουζίνα» και γι’ αυτό προσκαλέσαμε σήμερα εδώ την ομάδα «Καρυδότσουφλο» για να μας παρασύρει στο μαγικό κόσμο του θεάτρου, να μας διασκεδάσει, να μας ψυχαγωγήσει αλλά και να μας διδάξει. Μια ιστορία εμπνευσμένη από το ομότιτλο βιβλίο της συγγραφέως Αγγελικής Φωστίνη, η οποία μιλά για το θαύμα της συνεργασίας. Για εμάς στο «Ηράκλειο Αλλιώς» ο πολιτισμός και οι τέχνες αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο. Με αυτή μας την πρωτοβουλία θελήσαμε να προσφέρουμε ένα δώρο στα παιδιά της πόλης μας και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για τη θερμή σας ανταπόκριση» , σημείωσε ο Νίκος Μπαρμπούνης στο καλωσόρισμά του.

Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών και ο ενθουσιασμός τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης απέδειξαν πόσο πολύ ανάγκη έχουμε όλοι μας να περνάμε όμορφες στιγμές αλλά και πόσο μας έλειψε η επαφή μας με το θέατρο τις προηγούμενες χρονιές.

Ήταν μια πρώτη εκδήλωση προσφοράς από το «Ηράκλειο Αλλιώς» με τη δέσμευση, ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές με τους παρευρισκόμενους , οι οποίοι ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα την παράσταση και τους εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για την ωραία αυτή πρωτοβουλία.

Νίκος Μπαρμπούνης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Ηράκλειο Αλλιώς»
Υποψήφιος Δήμαρχος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet