Μ. Σταυράκη – Πατούλη: Έχουμε ηθικό χρέος να φανούμε αντάξιοι των Αγωνιστών προγόνων μας
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μ. Σταυράκη – Πατούλη: Έχουμε ηθικό χρέος να φανούμε αντάξιοι των Αγωνιστών προγόνων μας

Στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του 1821 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετείχε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, Πρόεδρος, επίσης, του Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

«Ως Έλληνες σήμερα τιμάμε την Επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821 και την έναρξη του νικηφόρου απελευθερωτικού αγώνα από τον οθωμανικό ζυγό. Η Εθνική μας Επέτειος ως θύμηση ζωντανεύει το παρελθόν, ως σύμβολο καταξιώνει το παρόν και ως παράδοση εδραιώνει το μέλλον. Τα τρία αυτά στοιχεία συνιστούν την ουσία της εθνικής μας ταυτότητας.

Φέτος γιορτάζουμε την Εθνική μας Επέτειο στη σκιά μιας εθνικής τραγωδίας που μας συντάραξε όλους, μιας τραγωδίας που μας έφερε πρόσωπο με πρόσωπο με μια Ελλάδα για την οποία δεν μπορούμε να υπερηφανευόμαστε. Οι Αγωνιστές του 1821 θυσιάστηκαν για να παραδώσουν στις επόμενες γενιές Ελλήνων μια ελεύθερη και υπερήφανη πατρίδα που θα υπηρετεί και θα διασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της. Έχουμε ηθικό χρέος να φανούμε αντάξιοι των Αγωνιστών προγόνων μας, των αξιών και των ιδανικών  που μας μετέδωσαν, να αγωνιστούμε για να διαμορφώσουμε μια κοινωνία που με υπευθυνότητα θα υπηρετεί το κοινωνικό όφελος και το μέλλον αυτού του τόπου. Σε αυτή τη βάση ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης θα εργαστούμε και εμείς, με στόχο “Ενωμένοι” να διασφαλίσουμε ένα ελπιδοφόρο αύριο για τα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet