Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Λογοκρισία, ίδιον των υμνητών του Ντερτιλή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Λογοκρισία, ίδιον των υμνητών του Ντερτιλή

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, ως διαχειριστής μιας σελίδας της πόλης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιούσε λογοκρισία απέναντι στου δημότες σε δύσκολες στιγμές, όταν κρίνονταν ως ανεπαρκής η παρέα της δημοτικής αρχής. Σε θέματα καθαριότητας, στην απραξία της στις κακοκαιρίες και σε άλλα πολλά.

 Έφτασε όμως στο σημείο να λογοκρίνει και επικεφαλής παρατάξεων, μη επιτρέποντας την ανάρτηση των απόψεών τους. Ο πανικός των τελευταίων μηνών της δημοτικής αρχής τους έχει θολώσει. Τώρα μετά το βατερλό του νέου Δημαρχείου, προσπαθούν να κρύψουν τις επιπτώσεις της συνέντευξης του δημάρχου και ποια είναι η πραγματική δαπάνη που φορτώνουν στους δημότες.

 Έργο προέδρου μη εκλεγμένου, αλλά χρισμένου από το Δήμαρχο σε θέση ισχύος. Από αυτή τη θέση εκτός από λογοκρισία, θεωρεί πως έχει και την υπερεξουσία να εκτελεί ειδικές αποστολές του δημάρχου. Αρκεί να θυμηθούμε το πρόσφατο θέμα των ονοματοδοσιών, που το αφαίρεσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο και το έστειλαν στον ΠΑΟΔΑΠ παρατύπως!!! Γιατί εκεί έχουν μία επίπλαστη πλειοψηφία, που δεν την έχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ωραία αντίληψη!!!

 Δεν μπορεί όμως στην δημοκρατία, κάποιοι μόνο και μόνο επειδή θεωρούν πως βρίσκονται σε θέση ισχύος να προβαίνουν σε επιβολή περιορισμών στους άλλους. Η λογοκρισία δεν είναι τίποτα άλλο, παρά προσπάθεια διαφήμισης των οικείων τους και της προπαγάνδας που διακινούν. Αγνοούν όμως ότι πλέον οι δημότες έχουν καταλάβει καλά την ποιότητα της ηθικής, της ικανότητας και της αντίληψής τους περί δημοκρατίας και διαφανών διαδικασιών. Και θα κρίνουν αναλόγως…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet