Νέα Δημιουργία: Εσείς μιλάτε, εμείς ακούμε
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νέα Δημιουργία: Εσείς μιλάτε, εμείς ακούμε

Εδώ και πολύ καιρό διαπιστώθηκε ότι η περιοχή πίσω από την Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, γνωστή και ως ρέμα Βαρβάρα, έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο με την ανοχή και εν γνώσει της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, αν και χωροταξικα ανήκει σε όμορο Δήμο (Μεταμόρφωσης). 

Την εν λόγω διαπίστωση επιβεβαίωσαν και οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν πολλές φορές τη δυσαρέσκεια τους για την υπάρχουσα κατάσταση. 

Ο Επικεφαλής της υποψήφιας δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ κ. Παναγιώτης Ιωάννου πραγματοποιώντας για ακόμα μία φορά τους κατάλληλους χειρισμούς και θέλοντας να αξιοποιήσει την περιοχή δίνοντας της πράσινο χαρακτήρα, επικοινώνησε αρχικά, μέσω επιστολής, με την αρμόδια Δημοτική Αρχή του Δήμου Μεταμόρφωσης  ζητώντας τη συνδρομή της με τα μέσα που διαθέτει για τον καθαρισμό της. 

Μετά από έγκαιρες και συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Μεταμόρφωσης απομακρύνθηκαν στην αρχή της εβδομάδας (Τετάρτη 24/5/2023) όλα τα απορρίμματα και οικιακά απόβλητα, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο βήμα ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει ο σχεδιασμός που έχει εκπονηθεί.   

Στο σημείο αυτό ο κ. Ιωάννου εκφράζει για ακόμα μία φορά τις θερμές του ευχαριστίες στο Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Ευστρ. Σαραούδα, στον Ανριδημαρχου Καθαριοτητας κ Στέλιο Σαριδάκη  για την άμεση ανταπόκριση τους η οποία αποδεικνύει την  άριστη σχέση που υπάρχει μεταξύ τους και θα συνεχίσει να υφίσταται στο μέλλον σε θέματα που απαιτούν διαδημοτική συνεργασία.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, αυτή είναι η βασική μας αρχή και δεσμευόμαστε να μην παρεκκλίνουμε από αυτή.       

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet