Νέα Δημιουργία: Η χωματερή στη Λυκόβρυση καλά κρατεί…
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νέα Δημιουργία: Η χωματερή στη Λυκόβρυση καλά κρατεί…

Συνεχίζοντας τον εντοπισμό και καταγραφή καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και τα οποία χρήζουν άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης, γίναμε θεατές εικόνων ντροπής και έντονου προβληματισμού όπως αυτές που υπάρχουν γύρω από την περιοχή της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. 

Η εν λόγω περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο στον οποίο μεταφέρονται εκεί ογκώδη αντικείμενα, προϊόντα κλάδευσης, προϊόντα εκσκαφών και οικοδομών, οτιδήποτε δηλαδή εκτός των οργανικών οικιακών αποβλήτων που καταλήγουν στον ΧΥΤΑ. 

Κύρια ευθύνη για το εν λόγο δυσάρεστο φαινόμενο φέρει ο εκάστοτε επικεφαλής της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου ή με απλά λόγια ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο οποίος έχει την μέριμνα διαχείρισης αυτού του είδους αντικειμένων. Ενεργώντας υπεύθυνα θα έπρεπε να λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτραπεί η δημιουργία αυτής της εστίας μόλυνσης με καταστροφικές επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Εύκολες λύσεις δεν πρέπει να υπάρχουν λοιπόν, χρειάζεται μελέτη και οργάνωση για να εξαλείψουμε εικόνες που αμαυρώνουν τον τόπο μας και θέτουν ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. 

Άγγελος Γρηγορούδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 Παναγιώτης Ιωάννου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet