Νέα Δημιουργία: Στην 1η συνάντηση «τσέπης» συμμετείχε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Γρηγορούδης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νέα Δημιουργία: Στην 1η συνάντηση «τσέπης» συμμετείχε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Γρηγορούδης

Την  Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης μας η 1η Συνάντηση τσέπης, η οποία διοργανώθηκε από τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Άγγελο Γρηγορούδη σε συνέχεια της έναρξης της εν λόγω δράσης από τον Επικεφαλής της Παράταξης ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ κ. Παναγιώτη Ιωάννου.

Στον εισαγωγικό του λόγο ο κ. Γρηγορούδης ευχαρίστησε αρχικά όλους τους παρευρισκομένους που τον τίμησαν με την παρουσία τους και στη συνέχεια ανέπτυξε το σκεπτικό του για την απόφαση του να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιο συγκεκριμένα με το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, αναγνωρίζοντας τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν και θα παρουσιαστούν σε αυτό το εγχείριμα. Ωστόσο τόνισε ότι η ανιδιοτελής αγάπη του για τον τόπο που διαμένει τα τελευταία χρόνια και τον οποίο θεωρεί πλέον ως μόνιμο τόπο διαμονής , το όραμα του για πρόοδο και εξέλιξη και τέλος η ευαισθησία του σε θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης αποτελούν σημαντικά κίνητρα που ενισχύουν αυτήν την προσπάθεια. 

Τις συναντήσεις αυτές τις ονομάζουμε συναντήσεις τσέπης ¨γιατί αποτελούνται από λίγα άτομα ( 10 έως 25 ) για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται συζήτηση πάνω στα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας.

Θα συνεχίσουμε αυτές τις συναντήσεις τσέπης μέχρι τον Ιούνιο και στην συνέχεια θα προχωρήσουμε με μεγαλύτερες συγκεντρώσεις.

Παναγιώτης Ιωάννου, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet