Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια: Κύκλο επισκέψεων στα σχολεία της πόλης ξεκίνησε ο Γ. Πισιμίσης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια: Κύκλο επισκέψεων στα σχολεία της πόλης ξεκίνησε ο Γ. Πισιμίσης

Κύκλο επισκέψεων στα σχολεία των Βριλησσίων ξεκίνησε ο επικεφαλής της “Νέας Πνοής“, Γιάννης Πισιμίσης. Συνοδευόμενος από τη Δημοτική Σύμβουλο και Δρ. Φιλολογίας, Φένια Αδαμίδη, επισκέφθηκε τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους συζήτησαν διεξοδικά με τις Διευθύνσεις των σχολείων τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πισιμίσης: “Μείζον ζήτημα, όσον αφορά τα δύο Λύκεια της πόλης μας, είναι ο πολύ μεγάλος αριθμός των μαθητών που φοιτούν στα δύο σχολεία. Συγκεκριμένα, τόσο στο 1ο Λύκειο όσο και στο 2ο και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες, έχουν μετατραπεί διάφοροι χώροι, όπως αίθουσες Βιβλιοθήκης, σε αίθουσες διδασκαλίας“. Ο επικεφαλής της “Νέας Πνοής” επανέφερε ξανά το θέμα της κατασκευής του 3ου Λύκειου, ασκώντας κριτική στην Διοίκηση Μανιατογιάννη για ολιγωρία και αδικαιολόγητη καθυστέρηση δηλώνοντας σχετικά: “Η κατασκευή του 3ου Λυκείου στον θεσμοθετημένο χώρο, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Πλαταιών, θα έλυνε οριστικά το πρόβλημα εν όψει, μάλιστα, της αύξησης του πληθυσμού στα Βριλήσσια αλλά και της παρατηρούμενης ροής μαθητών από τα ιδιωτικά σχολεία στα δημόσια. Η ολιγωρία και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρχή στο θέμα αυτό επιτείνει ιδιαιτέρως το πρόβλημα“.

Στην επίσκεψη τους, ο Γιάννης Πισιμίσης και η Φένια Αδαμίδη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όχι μόνο με τις Διευθύνσεις των σχολείων αλλά και με τους Συλλόγους Διδασκόντων, τους Σχολικούς Φύλακες και τις Σχολικές Καθαρίστριες, τονίζοντας ότι στο πρόγραμμα της “Νέας Πνοής” δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα Παιδείας, η οποία αποτελεί βασική προτεραιότητα για την δημοτική παράταξη της “Πνοής”.

Ο Γιάννης Πισιμίσης προανήγγειλε ότι ο κύκλος επισκέψεων στα σχολεία της πόλης θα συνεχιστεί με τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία.

Γιάννης Πισιμίσης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet