Έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. για τα ΜΑΠ ζητεί η Νατάσα Κοσμοπούλου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. για τα ΜΑΠ ζητεί η Νατάσα Κοσμοπούλου

Με αφορμή τις δίκαιες κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων  του Δήμου, διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πως η διοίκηση της  Δ. Κεχαγιάς  αρνείται να συμπεριλάβει την ευθύνη και τον σεβασμό απέναντι στην αυτονόητη υποχρέωσή της και να παρέχει τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα και οχήματα, αλλά κυρίως να μεριμνά για την ασφάλεια, την προστασία και την υγεία των εργαζομένων  της καθαριότητα της πόλης μας.

Η Δήμαρχος και οι συνεργάτες της έχουν με την στάση τους υπονομεύσει κάθε δυνατότητα απόκρισης των εργαζομένων της καθαριότητας και του πρασίνου. Οι υπερβατικές προσπάθειες των εργαζομένων να καλύψουν τα πολλαπλά κενά και ελλείψεις όχι μόνο δεν αναγνωρίζονται, αλλά τυγχάνουν πλήρους απαξίωσης καθώς δεν τους καταβάλλεται ούτε το  δικαίως και εκ του νόμου καθοριζόμενο ποσό, ούτε – ακόμα χειρότερα ως βαθιά πολιτική ευθύνη απέναντι στην ανθρώπινη ασφάλεια και υγεία –  δεν τους παρέχονται τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Ζητάμε άμεσα από τη Δημοτική Αρχή την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την  αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτσι ώστε να μπορέσει ο Δήμος να χορηγήσει στους εργαζόμενους  τα φετινά Μ.Α.Π. και την αποζημίωση των Μ.Α.Π. των δυο παρελθόντων ετών που δεν τους χορηγήθηκαν, αδιαφορώντας για την υποχρεωτική εκ του νόμου τήρηση όλων των μέτρων για την υγιεινή και ασφάλεια τους.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την υπομονή που έδειξαν τρία έτη .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet