Νικηφόρος Κωνσταντίνου: Ο κόσμος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς τις γυναίκες
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νικηφόρος Κωνσταντίνου: Ο κόσμος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς τις γυναίκες

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) είναι μια παγκόσμια ημέρα εορτασμού των ιστορικών, πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων των γυναικών.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κόσμος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς τις γυναίκες. Αυτή αλλά και κάθε μέρα είναι η ευκαιρία για να εκτιμήσουμε τις προσπάθειές τους και κυρίως να δείξουμε στις γυναίκες πόσο πολύτιμες είναι στην κοινωνία.

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νικηφόρος Κωνσταντίνου και η παράταξη «Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας» σας προτείνουμε να κάνετε κάτι διαφορετικό όπως να:

  • Συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, αυτή που σας προσελκύει περισσότερο. Υπάρχουν συναυλίες, εκθέσεις τέχνης και άλλες εκδηλώσεις όπου μπορείτε να ακούσετε προσκεκλημένους ομιλητές να συζητούν για τα δικαιώματα των γυναικών.
  • Στείλετε ένα μπουκέτο, μια ευχαριστήρια κάρτα ή κάποιο μικρό δώρο στη μητέρα, την αδελφή ή τη συνάδελφό σας. Είναι εγγυημένο ότι θα τους φτιάξει τη μέρα, θα σας δώσει ώθηση στα μάτια τους και θα σας βοηθήσει να τιμήσετε μια υπέροχη μέρα.
  • Μάθετε περισσότερα για μια γυναίκα που θαυμάζετε. Όλοι έχουμε τις αγαπημένες μας μουσικούς, ηθοποιούς και ιστορικές προσωπικότητες. Ψάξτε λίγο και μάθετε πώς ήταν η ζωή τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet