Οι Ηρακλειώτες επέλεξαν το Ηράκλειο Αλλιώς
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Οι Ηρακλειώτες επέλεξαν το Ηράκλειο Αλλιώς

Δυναμική ανταπόκριση στο κάλεσμα της νέας δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Αλλιώς» έδωσαν για ακόμη μια φορά οι πολίτες, την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», στο Ηράκλειο Αττικής.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, δημότες, φορείς, σύλλογοι, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων  και εκπρόσωποι του αθλητισμού  τίμησαν με την παρουσία τους τη νέα δημοτική ομάδα «Ηράκλειο Αλλιώς» και έδωσαν το δικό τους ξεκάθαρο μήνυμα. Το μήνυμα της ανάγκης διοικητικής ανανέωσης, προόδου και εξωστρέφειας. Η ανάγκη αλλαγής πλεύσης στη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκφράζεται εδώ και καιρό με κάθε τρόπο και το μήνυμα έγινε πιο ξεκάθαρο αυτή την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023. Οι Ηρακλειώτες επέλεξαν: «Ηράκλειο Αλλιώς».

«Το  «Ηράκλειο Αλλιώς» είστε ΕΣΕΙΣ. Κι όλοι εμείς ,που το απαρτίζουμε, είμαστε απλά η δική σας ΦΩΝΗ! Κύριο μέλημά μας, το παρόν και το μέλλον του Ηρακλείου. Σήμερα, εδώ, φυτεύουμε όλοι μαζί το σπόρο της προόδου, της συμπόρευσης, της κοινής διαδρομής προς ένα καλύτερο αύριο για όλους. Είμαστε η δική σας δυνατή εκπροσώπησή. Είμαστε ΕΣΕΙΣ. Οι δικοί σας άνθρωποι. Και όλοι μαζί θα δούμε αυτή την κοινή μας προσπάθεια να ανθίζει. Γιατί το Ηράκλειο Αλλιώς είσαι ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.» τόνισε ο Νίκος Μπαρμπούνης για να λάβει το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του να βγει το  Ηράκλειο από το τέλμα της κακοδιοίκησης. «Χρειάζεται μια δημοτική αρχή με αξίες, αρχές, ικανότητες, όραμα και κυρίως ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ και ΕΡΓΩΝ» δήλωσε σε πανηγυρικό κλίμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπαρμπούνης

«Είναι η ευθύνη των λόγων και των πράξεων για την οποία εγγυάται η νέα δημοτική σύνθεση. Ένας συνδυασμός, ο οποίος έχει ισχυρά θεμέλια, θεμέλια τα οποία βασίζονται στη σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους δημότες

Την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου διέκοψαν αρκετές φορές οι επευφημίες και  τα χειροκροτήματα των δημοτών, ιδιαίτερα στις αναφορές για τα κακώς κείμενα διαχείρισης της παρούσας διοίκησης. Οι τεκμηριωμένες θέσεις αλλά και η γνώση των αντικειμενικών προβλημάτων της πόλης αποτελούν τη  βασική προϋπόθεση για έναν δήμο, που μπορεί να προοδεύσει και να επιτύχει τα μέγιστα για τους δημότες. Το «Ηράκλειο Αλλιώς» πορεύεται  «μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Με τη διοίκηση να ακούει τους πολίτες και να επιδιώκει το διάλογο και τη συνεργασία μαζί τους. Μια διοίκηση που διαβουλεύεται επί της ουσίας και αποφασίζει με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των ανθρώπων της».

Ο κ. Μπαρμπούνης παρουσίασε συνοπτικά κάποιες πρώτες προτάσεις σχετικά με μερικά μόνο από τα σοβαρά θέματα και προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης στην πόλη του Ηρακλείου. Τόνισε δε με κάθε τρόπο, ότι η διοίκηση θα πρέπει να είναι «ανθρωποκεντρική», να θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και να φροντίζει, να συμβάλει στην αντιμετώπιση αλλά και την ανακούφιση των καθημερινών του προβλημάτων. «Οι Δήμοι δεν χαρακτηρίζονται τυχαία ως πρώτος βαθμός της αυτοδιοίκησης. Δεν είναι απλά ένας χαρακτηρισμός. Κρύβει ουσία όλο αυτό. Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο είναι οι εκφραστές του πολίτη. Είναι αυτοί που οφείλουν να προασπίζονται τα συμφέροντά τους», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Αλλιώς», την οποία ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ηρακλείου Αττικής, πατήρ Ιγνάτιος, ο οποίος και μετέφερε τις ευχές για καλή χρονιά και καλή επιτυχία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Στη συνέχεια όλοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έκοψαν και αφιέρωσαν το δικό τους κομμάτι από την πίτα. Το «Ηράκλειο Αλλιώς» απαρτίζεται από τους: Παύλο Ανδριά, Μαίρη Αντωνίου, Μαίρη Αρώνη, Γιάννη Αρβανίτη, Χρήστο Βλαχιώτη, Μιχάλη Δημητρακουλάκο, Δημήτρη Δουτσίνη, Πέτρο Ζέρβα, Χρύσα Θεοδωρακοπούλου, Αγγελική Καφετζή, Σοφία Λέσση, Γεώργιο Μπάρλα, Νίκο Νασιόπουλο, Γιάννη Πανταζόπουλο, Κώστα Παπαστσίκη, Σοφία Πουλοπούλου, Μαρία Σιδερή, Κατερίνα Σιουρούνη, Φώτη Σμυρναίο, Μαρία Τσιχλάκη, Δημήτρης Χρηστίδης, Κωνσταντίνος Χύτης, Μανώλης Ψάρης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Γιώργος Ντούρος, ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Γιώργος Μαστοράκος, οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ. Κυριάκος Κουτρούλης – Πνοή Ηράκλειο, Γιώργος Παπαδημητρίου – Ηράκλειο Πολιτών, Αιμιλία Τζίβα – Δίκτυο Πολιτών, ο Υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Φώτης Καρύδας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα και πρώην Αρχηγός της ΑΕΚ, κ. Νίκος Δευτεραίος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αικατερινή Ασημακοπούλου, Δημήτρης Τσαπρασλής και Γιάννης Φίλανδρος, η Πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κα Βέτα Γεωργιάδου και η Γραμματέας κα Καλλιόπη Μπολώτη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων «Ο Παπαφλέσσας», κα Λίλια Σωτηροπούλου, ο Πρόεδρος του «ΤΥΦΩΝΑ», κ. Βαγγέλης Νικολάου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών, κ. Γιώργος Αγγελάκης, τα στελέχη του Τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Θανάσης Λιάκος και Στέφανος Οκταποδάς, το μέλος του Συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ Βορείου Τομέα, κα Μάγδα Σγούντζου, ο Συντονιστής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ηράκλειο, κ. Φώτης Λαμπράκης, από τον ΟΜ-ΣΥΡΙΖΑ οι κ.κ. Ελένη Μαργιώλη και Τάσος Σαπουνάκης και η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής και Τεχνική Σύμβουλος του Γ.Σ. Φερενίκη, κα Χαρά Καρυάμη.

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet