Ολυμπία Καλλιτέρη, Ιωάννης Πλατανίτης και Γεώργιος Τζανάκης με τον συνδυασμό Το Μαρούσι Ψηλά!
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ολυμπία Καλλιτέρη, Ιωάννης Πλατανίτης και Γεώργιος Τζανάκης με τον συνδυασμό Το Μαρούσι Ψηλά!

Τρεις νέες υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Το Μαρούσι Ψηλά! ανακοινώνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ολυμπίας Καλλιτέρη με το συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» την επιχειρηματία Ολυμπία Καλλιτέρη και δηλώνει:

«Η Ολυμπία Καλλιτέρη, μια δυναμική γυναίκα με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα καθημερινότητας της πόλης μας, συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο που είναι και το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Ο συνδυασμός μας συσπειρώνει ανθρώπους που αφουγκράζονται τη Μαρουσιώτικη κοινωνία. Με τις ιδέες τους, την εμπειρία τους και τη βούληση για προσφορά στην πόλη μας, προχωρούμε για να υλοποιήσουμε το Πρόγραμμά μας, για το Μαρούσι που θέλουμε και αγαπούμε».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον Ιατρό ορθοπαιδικό – χειρουργό στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, Ιωάννη Πλατανίτη και δηλώνει:

«Ο Ιωάννης Πλατανίτης, καταξιωμένος ορθοπαιδικός – χειρουργός παίδων και ενηλίκων, με πολυετή εμπειρία, συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο που είναι και το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο και η κοινωνική καταξίωση ανθρώπων που δίνουν «το παρών» στον συνδυασμό μας, όπως ο Γιάννης, προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στη νέα δημοτική μας ομάδα, με έναν και μόνον στόχο, το Μαρούσι μας να μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο Μητροπολιτικό κέντρο ποιοτικών προδιαγραφών»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον Τοπογράφο Μηχανικό, διευθυντικό στέλεχος στην Εταιρία Διανομής Αέριου Αττικής, Γεώργιο Τζανάκη και δηλώνει:

«Ο Γεώργιος Τζανάκης, μηχανικός με καταξιωμένη διαδρομή στην ενεργειακή αγορά, συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο που είναι και το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Άνθρωποι απ’ όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους με υψηλό δείκτη εξειδίκευσης και εμπειρίας όπως ο Γιώργος, συμμετέχουν με τις γνώσεις και τις ιδέες τους για το νέο Μαρούσι που σχεδιάζουμε με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet